Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Pani dzwoniła, pogadamy jeszcze wieczorem, bo zaskoczył ją fakt wizyty PA.. No i nie wiem, czy by dla niego było dobre bycie jedynym kotem
. W razie czego zaproponuję Maurycego
.
PS. Wczoraj Justin jr zwiał a w zasadzie uciekł przed Cielem w zabawowym nastroju poza siatkę (już wiem którędy, zaradzę temu jak najszybciej). Był tak przerażony faktem znalezienia się na zewnątrz, że gdy ukucnęłam, by odplątać linkę mocującą i pozwolić mu wejść pod siatką z zewnętrznego parapetu balkonu, wskoczył na siatkę w połowie balkonu i biegusiem doleciał do góry, którędy to udało mu się przecisnąć nad siatką. Sam zeskoczył (choć szłam z krzesłem, żeby go zdjąć) i przez godzinę siedział w mieszkaniu, z dużą nieufnością spoglądając na balkon i "plażujące" koty.
Alienor pisze:Cała akcja nie trwała dłużej niż minutę więc nie zdążyłam się na poważnie przestraszyć, bo już się wspinał po siatce do domu i wskakiwał na balkon. Ale w pierwszej chwili miałam serce w gardle.
Justa&Zwierzaki pisze:Alienor pisze:Cała akcja nie trwała dłużej niż minutę więc nie zdążyłam się na poważnie przestraszyć, bo już się wspinał po siatce do domu i wskakiwał na balkon. Ale w pierwszej chwili miałam serce w gardle.
Dobrze że byłas w domu ...
Justa&Zwierzaki pisze:PILNIE SZUKAM DT,DS DLA MIZIASTEJ KOTECZKI , PORZUCONEJ PRZY RUCHLIWEJ ULICY , ZDJĘCIE NIEBAWEM ... JEST W AWARYJNYM DT , U MNIE TOTALNE PRZEPEŁNIENIE I BŁAGAM O POMOC, JUTRO IDZIE DO WETA, TRZEBA JA WYSTERYLIZOWAĆ, ODROBACZYĆ, ZASZCZEPIĆ , CZY KTOŚ POMOŻE ...
phantasmagori pisze:Justa&Zwierzaki pisze:PILNIE SZUKAM DT,DS DLA MIZIASTEJ KOTECZKI , PORZUCONEJ PRZY RUCHLIWEJ ULICY , ZDJĘCIE NIEBAWEM ... JEST W AWARYJNYM DT , U MNIE TOTALNE PRZEPEŁNIENIE I BŁAGAM O POMOC, JUTRO IDZIE DO WETA, TRZEBA JA WYSTERYLIZOWAĆ, ODROBACZYĆ, ZASZCZEPIĆ , CZY KTOŚ POMOŻE ...
Justyś i co z kicią?
![]()
![]()
za wszystkie futerka
Alienor pisze:Pani od Justina jednak się rozmyśliła.
Justa&Zwierzaki pisze:Alienor pisze:Pani od Justina jednak się rozmyśliła.
Hmmm , dlaczego mnie to nie dziwia podała chociaż powód
phantasmagori pisze:No i mamy już nowy miesiąc.
Zbieramy ponownie na HD urinary?
Jeśli tak, proszę policzyć ode mnie 20zł
phantasmagori pisze:Leśna - piękne imięJest ładną koteczką, ma szanse szybko znaleźć domek
![]()
No ale najpierw trzeba ją doprowadzić do stanu adopcyjnego![]()
Daj znać jutro co powiedzieli weci.
Ze swojej strony, gdy przyjdzie czas, oferuję opłatę pakietu ogłoszeń u CatAngel
Justa&Zwierzaki pisze:Alienor pisze:Pani od Justina jednak się rozmyśliła.
Hmmm , dlaczego mnie to nie dziwia podała chociaż powód
Choć tyle, że poinformowała o tym. Przynajmniej człowiek wie na czym stoi, a nie czeka jak głupi z nadzieją.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 148 gości