Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ Foty!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 30, 2014 16:19 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

witajcie dziewczyny :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu:

opalacie się? :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie mar 30, 2014 16:21 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Pola.

Obrazek

trawke w tabletkach im zamówiłaś?

Trawkę tym razem nie bo Zuzia niedawno zmęczyła resztkę a Pola zdecydowanie uważa że jest bleeee..... :mrgreen:
Odczekam trochę i znów za jakiś czas jej kupię.

bo takie podobne opakowanie widzę

Tamto opakowanie to budyń dla kotów. Zuzia troszkę polizała a Pola jak to Pola uznała że jest bleee.....
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie mar 30, 2014 16:22 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

mir.ka pisze:witajcie dziewczyny :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu:

Cześć! :D
Ja dopiero wróciłam do domu. :mrgreen:
Dziewczyny balkonują.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 30, 2014 16:28 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Ewa L. pisze:

Dziewczyny balkonują.

byłaś w Szczecinie? 8O
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie mar 30, 2014 16:29 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Pola.

Obrazek

trawke w tabletkach im zamówiłaś?

Trawkę tym razem nie bo Zuzia niedawno zmęczyła resztkę a Pola zdecydowanie uważa że jest bleeee..... :mrgreen:
Odczekam trochę i znów za jakiś czas jej kupię.

bo takie podobne opakowanie widzę

Tamto opakowanie to budyń dla kotów. Zuzia troszkę polizała a Pola jak to Pola uznała że jest bleee.....

ja się kiedyś zastanawiałam nad tym budyniem, ale w końcu nie kupiłam , bo miałam wątpliwosci czy będą to jeść
Obrazek

mir.ka

Post » Nie mar 30, 2014 16:30 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Dzisiaj byłam odprowadzić mamę na dworzec. Dobrze że przyszłam wcześniej niż się umawialiśmy bo oczywiście moi rodzice nie wpadli na to że w związku ze zmianą czasu należałoby przestawić zegarki. :mrgreen: Oni nadal funkcjonowali na zimowym.
Mama pojechała dziś do Szczecina. Jadąc autobusem z dworca dwukrotnie była kontrola biletów ( mimo wszystko mam nadal migawkę więc nie przejmuję się biletami).
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 30, 2014 16:33 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Tak jak kiedyś to Pola była skłonna do próbowania nowości tak teraz Zuzia chętnie próbuje nowych smakołyków. Zuzi nawet pasta odkłaczająca smakuje i zlizuje bezpośrednio z tubki a Poli podstępnie smaruję łapkę i zmuszam w ten sposób do zlizania bo przecież nie można mieć brudnej łapki. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 30, 2014 16:36 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

Dziewczyny balkonują.

byłaś w Szczecinie? 8O

Nie na dworcu Łódź Kaliska i odprowadziłam mamę na pociąg z Krakowa do Szczecina przez Łódź przejeżdżający. Pociąg nosi uroczą nazwę Sukiennice. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 30, 2014 16:40 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Ewa L. pisze:Tak jak kiedyś to Pola była skłonna do próbowania nowości tak teraz Zuzia chętnie próbuje nowych smakołyków. Zuzi nawet pasta odkłaczająca smakuje i zlizuje bezpośrednio z tubki a Poli podstępnie smaruję łapkę i zmuszam w ten sposób do zlizania bo przecież nie można mieć brudnej łapki. :mrgreen:

pastę to tylko Rudzia je i wszystko jej jedno czy z palca czy z tubki, pozostałe nie chciały ,nawet jak smarowałam łapki
Obrazek

mir.ka

Post » Nie mar 30, 2014 16:44 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Tak jak kiedyś to Pola była skłonna do próbowania nowości tak teraz Zuzia chętnie próbuje nowych smakołyków. Zuzi nawet pasta odkłaczająca smakuje i zlizuje bezpośrednio z tubki a Poli podstępnie smaruję łapkę i zmuszam w ten sposób do zlizania bo przecież nie można mieć brudnej łapki. :mrgreen:

pastę to tylko Rudzia je i wszystko jej jedno czy z palca czy z tubki, pozostałe nie chciały ,nawet jak smarowałam łapki

Pewnie u Poli chęć umycia się jest silniejsza od wstrętu do pasty i dlatego ją zlizuje. A Zuzia ......po prostu grzeczna kotka. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 30, 2014 16:54 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Pewnie u Poli chęć umycia się jest silniejsza od wstrętu do pasty i dlatego ją zlizuje. A Zuzia ......po prostu grzeczna kotka. :D

Zuzia to ma chyba takie futerko, że pasta jej potrzebna
a Poli jest inne i może uważa , że nie musi się odkłaczać, a jak ją już ubrudzisz to musi się umyć , bo przecież nie będzie chodzić w brudnym futerku :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie mar 30, 2014 17:04 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Ja też zawsze stawiałam że Zuzi bardziej potrzebne są odkłaczacze bo ma puszyste futerko z puszkiem pod sierścią właściwą . Pola znów nie posiada podszerstka jak Zuzia. Al;e przez ten czas który są u mnie to Pola kilkakrotnie pawikowała dredami a Zuzi nigdy się to nie zdarzyło mimo że częściej się pucuje niż Pola.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 30, 2014 17:07 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

czołem Laski :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 30, 2014 17:30 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥

Cześć :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17