opalacie się?
Moderator: Estraven

mir.ka pisze:witajcie dziewczyny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opalacie się?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:witajcie dziewczyny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opalacie się?
Cześć!![]()
Ja dopiero wróciłam do domu.![]()
Dziewczyny balkonują.

Ewa L. pisze:
Tamto opakowanie to budyń dla kotów. Zuzia troszkę polizała a Pola jak to Pola uznała że jest bleee.....

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:witajcie dziewczyny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opalacie się?
Cześć!![]()
Ja dopiero wróciłam do domu.![]()
Dziewczyny balkonują.
byłaś w Szczecinie?
Ewa L. pisze:Tak jak kiedyś to Pola była skłonna do próbowania nowości tak teraz Zuzia chętnie próbuje nowych smakołyków. Zuzi nawet pasta odkłaczająca smakuje i zlizuje bezpośrednio z tubki a Poli podstępnie smaruję łapkę i zmuszam w ten sposób do zlizania bo przecież nie można mieć brudnej łapki.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Tak jak kiedyś to Pola była skłonna do próbowania nowości tak teraz Zuzia chętnie próbuje nowych smakołyków. Zuzi nawet pasta odkłaczająca smakuje i zlizuje bezpośrednio z tubki a Poli podstępnie smaruję łapkę i zmuszam w ten sposób do zlizania bo przecież nie można mieć brudnej łapki.
pastę to tylko Rudzia je i wszystko jej jedno czy z palca czy z tubki, pozostałe nie chciały ,nawet jak smarowałam łapki
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Tak jak kiedyś to Pola była skłonna do próbowania nowości tak teraz Zuzia chętnie próbuje nowych smakołyków. Zuzi nawet pasta odkłaczająca smakuje i zlizuje bezpośrednio z tubki a Poli podstępnie smaruję łapkę i zmuszam w ten sposób do zlizania bo przecież nie można mieć brudnej łapki.
pastę to tylko Rudzia je i wszystko jej jedno czy z palca czy z tubki, pozostałe nie chciały ,nawet jak smarowałam łapki
Pewnie u Poli chęć umycia się jest silniejsza od wstrętu do pasty i dlatego ją zlizuje. A Zuzia ......po prostu grzeczna kotka.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości