shira3 pisze:Pysiulka puchata jest coraz mniej, tony futra mam na wszystkim....o ludzie
Zmienia ubranko na letnie

Moderator: Estraven
shira3 pisze:Pysiulka puchata jest coraz mniej, tony futra mam na wszystkim....o ludzie
shira3 pisze:No fakt, za psami człowiek ledwie nadąża, zastanawiam się....kot nie wychodzi się wybiegać?
Pysia słonecznie zaspana....
Przygotowuję też filmik - niespodziankę
O!
https://www.youtube.com/watch?v=C0MkMvL ... e=youtu.be
shira3 pisze:Ale biegają tak intensywnie jak pies w sensie? Nigdy nie widziałam ....
shira3 pisze:Tak to wiem
Dlatego mnie nie kręcą spacerki z Rudim, nie na mój temperament to drobienie w miejscu.... Ale TŻ chętnie, jak ma czas... zastanawiam się jednak, czy nie powinien na taką okoliczność mieć szczepienia p/wściekliźnie? Wychodzi naprawdę sporadycznie, ale w okolicach domu różne zwierzaki się pałętają, nie żeby miał bezpośredni kontakt, ale odchody, ślinę...może spotkać....
mir.ka pisze:shira3 pisze:Ale biegają tak intensywnie jak pies w sensie? Nigdy nie widziałam ....
nie
koty zwiedzają ale powoli, im się nigdy nie spieszy
chyba , że uciekają przed niebezpieczeństwem
shira3 pisze:Wiecie, jak u nas dzisiaj cudnie? lato normalnie, nie wiosna...tak się rozkręciliśmy, ze Jasiu, do Stargardu byśmy dojechali
AYO pisze:shira3 pisze:Wiecie, jak u nas dzisiaj cudnie? lato normalnie, nie wiosna...tak się rozkręciliśmy, ze Jasiu, do Stargardu byśmy dojechali
Uważaj, bo jutro ręką ni nogą nie ruszysz![]()
Jak ja dzisiaj.
Byłyśmy z Mam wczoraj we dwie - krzaki okopane, dalie posadzone, trawnik wyczesany.
Mnie nie ma
mir.ka pisze:AYO pisze:shira3 pisze:Wiecie, jak u nas dzisiaj cudnie? lato normalnie, nie wiosna...tak się rozkręciliśmy, ze Jasiu, do Stargardu byśmy dojechali
Uważaj, bo jutro ręką ni nogą nie ruszysz![]()
Jak ja dzisiaj.
Byłyśmy z Mam wczoraj we dwie - krzaki okopane, dalie posadzone, trawnik wyczesany.
Mnie nie ma
nie za wcześnie na dalie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 799 gości