chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona 20!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 27, 2014 22:22 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

nie było od razu :) to juz po zabawie :) chyba 3 dzien odkąd jej przedsatwiłam smyczkę :)

faxcooks

Od: Wto lip 02, 2013 8:47

Post » Pt mar 28, 2014 0:09 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

czeeeś!!

faxcooks

Post » Pt mar 28, 2014 10:23 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

faxcooks pisze:nie było od razu :) to juz po zabawie :) chyba 3 dzien odkąd jej przedsatwiłam smyczkę :)

Może ona potrzebuje więcej czasu niż 3 dni :roll:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt mar 28, 2014 11:07 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

wiem wiem, dlatego nic na siłę nie robimy :) chociaż jeśli chodzi o szelki to jest ok już traktujemy je neutralnie :DD za niedługo uczymy smyczki!

faxcooks

Post » Pt mar 28, 2014 11:24 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

faxcooks pisze:wiem wiem, dlatego nic na siłę nie robimy :) chociaż jeśli chodzi o szelki to jest ok już traktujemy je neutralnie :DD za niedługo uczymy smyczki!

I tak trzymać :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 28, 2014 12:36 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

a jak się nie przyzwyczai to trudno, nic nie zrobię :D a jeśli tak, to fajno :)

a patrzcie jaka przyjaźń:
Obrazek
Obrazek
*.*

faxcooks

Post » Pt mar 28, 2014 12:38 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

Maskotka najlepszy przyjaciel kotka :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 28, 2014 12:39 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

zależy od dnia *.* bo czasami trzeba się na niej wyżyć :3

faxcooks

Post » Pt mar 28, 2014 14:23 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - filmik str 14

Witajcie :kotek: cudna Pola i cudny kot z tatuażu :kotek:

faxcooks pisze:kochane! jest jest jest :):)
ten kotecek za uchem jest taki uroczy... wow wow wow!

a oto moje dwa koty:
Obrazek

a jeśli chodzi o szelki dla Poli to bardzo odradzam te zwykłe,
bo już wiele razy na miau było poszukiwanie kotów, które wyplątały się z szelek przestraszone hałasem, samochodem, psem :(
do moich bezdomniaczków tez kiedyś dołączyła taka szelkowa uciekinierka

najbezpieczniejsze są szelki pełne takie jak te:
http://www.twojezoo.pl/41896-szelki-pen ... -4539.html

są tez w sprzedaży czarne

ceny pewnie są różne, tzreba poszukać w internetowych sklepach zoologicznych

acha i bardzo Cię podziwiam za talent kulinarny :D właśnie polubiłam Twoją stronę na facebooku :kotek:

serdecznie pozdrawiam :)
Renata
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt mar 28, 2014 14:33 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

Reniu, dziękuję za informacje!! :)
oczywiście mam na uwadze szelki i przemyślę te co ma teraz. Na razie śmiga w nich co jakiś czas po domku :)
dziękuję za miłe słowa *.*

a i jedno pytanko
może ktoś wie co zrobić, bo Pola lubi się :roll: :roll: rankiem wślizgnąć do łazienki i w wannie zostawić niespodziankę w postaci kupy. Jak drzwi są zamknięte to normalnie kuwetka, ale jak dojrzy... to już nie kuwetka :lol:

faxcooks

Post » Pt mar 28, 2014 15:49 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

faxcooks pisze:Reniu, dziękuję za informacje!! :)
oczywiście mam na uwadze szelki i przemyślę te co ma teraz. Na razie śmiga w nich co jakiś czas po domku :)
dziękuję za miłe słowa *.*

a i jedno pytanko
może ktoś wie co zrobić, bo Pola lubi się :roll: :roll: rankiem wślizgnąć do łazienki i w wannie zostawić niespodziankę w postaci kupy. Jak drzwi są zamknięte to normalnie kuwetka, ale jak dojrzy... to już nie kuwetka :lol:

Moja Ala ,ponieważ wychowałą się na dworze ,wychodzę z nią na szelkach.Kiedyś kupiłam u nas w zoologicznym ale nie sprawdziły się ,dla tego ostatnio zamówiłam nowe.Naprawdę je [polecam,wygodne zapięcie i świetne wykonanie
http://www.zooplus.pl/shop/koty/transpo ... kota/32644 Szkoda ,że dopiero teraz pojawiły się w magazynie łądne kolory bo gdy ja kupowałam były tylko czarne
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Pt mar 28, 2014 17:55 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

Kiedyś chciałam, żeby mój kot ładnie chodził na szelkach. No właśnie...chodził. Nawet parę razy udało mi się go w nie ubrać, i tylko ubrać. Po założeniu kładł się i nieruchomiał. Totalny "trupek". Pewnego razu, próbując się oswobodzić, zaklinował żuchwę. To był ostatni raz w szelkach. Odpuściłam. Z kotką nawet nie próbuję.

Pola la la la...śliczna dziewczyna.
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Nie mar 30, 2014 9:02 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

Dziekujemy :) to u nas różnie, sa już momenty, że nie zauważa, że je ma *.*

a co z tą kupką kochani, pomocy :D
faxcooks pisze:*
a i jedno pytanko

faxcooks

Post » Nie mar 30, 2014 16:42 Re: chudzina Pola i jej szalone fochy! :) - zdjęcia- strona

Może kiedyś jej się zdarzyło nakupkać do wanny a teraz np. stan kuwety jej nie pasował i przypomniała sobie że tam też można :roll:
Nie mam pojęcia. :?
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]