» Sob mar 29, 2014 14:12
Re: Chciał mnie uśpić-jest DS u mamy Mamrocikowej
moje kochane! ponieważ Drapciowi co 2 lata temu ze wsi białostockiej przyjechal powtórzyła się infekcja postanowiłyśmy zrobić mu kompleksowe badanie krwi, pomyślałam,że może warto jednak Julci zrobić badania bo może też ją jakaś infekcja dorwała, objawy Drapcia takie że m. in. do jedzenia gorszy, no Mama nie chciała już jej męczyć ale zgodziła się. dziś wyniki, mocznik i kreatynina prawie takie same jak w grudniu ! jest anemia, żelazo spadło tragicznie. guz przy cycuszku powiększyl się penetrując wgłąb - chcemy powalczyć... mam nadzieję że zaczniemy dziś suplementacje żelaza ( chelaferr forte poprzednio się sprawdził), chce też zdobyć theranekron! Julcia dostała betamox, jest mały stan zapalny przy cycuszku gdzie guz.może uda się jeszcze trochę... o matko. zjada łyżeczkę saszetki - 4-5 razy na dobę, po saszetce kilka, kilkanaście czasem 30 chrupków hi calorie, jeśli ud się suplementować żelazo i poprawić krew, jeśli uda się zdobyc theranekron żeby może ograniczyć rozrost nowotworu... o jej. o Drapciu... pochodzi ze stada gdzie białaczka, zanim przyjechał miał 2 testy elisa, oba negatywne ale nerwy mamy, bo węzły jak balony, zdecydowałyśmy się na test pcr z surowicy... zobaczymy, dr mówi, że to może być też chłoniak...