Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
bb0702 pisze:P.S Jak się cytuje, aby było wyróżnione?
BB
bb0702 pisze:Jak się cytuje, aby było wyróżnione?
Najłatwiej i najszybciej jest cytować tak jak poradziły Asia i Ewa!bb0702 pisze:P.S Jak się cytuje, aby było wyróżnione?
BB
ASK@ pisze:bb0702 pisze:P.S Jak się cytuje, aby było wyróżnione?Pani Beatko, tutaj na miau wszyscy mówimy sobie na "ty". Będzie mi niezwykle miło jak przestaniemy się paniować.
Ja nie klikam w "odpowiedz" jeśli chcę coś zacytować - klikam w "cytuj" na dole pod postem.bb0702 pisze:No i co? quote, quote, a ja dalej żle robię.
Klikam tylko w "cytuj" na dole posta, na który chcę odpowiedzieć i dopisuję własny tekstbb0702 pisze:Dziękuję za podpowiedź, teraz nic nie zmieniam tylko samo cytowanie na górze zostawiamkussad pisze:Ja nie klikam w "odpowiedz" jeśli chcę coś zacytować - klikam w "cytuj" na dole pod postem.bb0702 pisze:No i co? quote, quote, a ja dalej żle robię.
Może było za dużo quote.... Podczas pisania powinno być widoczne jedno na początku i drugie z ukośnikiem na końcu
bb0702 pisze:P.S Jak się cytuje, aby było wyróżnione?
BB
ewar pisze:P.Beato, przyjdę i pokażę, nauczę też wklejać zdjęcia, dobrze?
meg11 pisze:bb0702 pisze:P.S Jak się cytuje, aby było wyróżnione?
BB
Wystarczy kliknąć cytuj na dole po prawej stronie postu, który chce się zacytować. A swój post napisać pod słowem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości