bb0702 pisze:P.S Jak się cytuje, aby było wyróżnione?
BB

bb0702 pisze:Jak się cytuje, aby było wyróżnione?
, na pewno się zjawię, bo nie mogę się już doczekać.Ale tak na spokojnie, wiem co znaczy nowy lokator w domu, mam aktualnie dwie kotki, które jeszcze nie do końca są oswojone, a właściwie przestraszone i muszę się nimi zajmować bez przerwy.Co do podgryzania ręki to niektóre koty tak mają, w kocięctwie im na to pozwalano i potem już mają taki nawyk.Mnie to denerwuje, zawsze próbuję oduczyć, ale to ciężka sprawa.Z Dudusiem tak miałam, próbowałam wtedy dawać jakąś zabawkę.Wiem, że to dla kota zabawa, mocno nie gryzie, ale po co ma to robić?Najłatwiej i najszybciej jest cytować tak jak poradziły Asia i Ewa!bb0702 pisze:P.S Jak się cytuje, aby było wyróżnione?
BB
ASK@ pisze:bb0702 pisze:P.S Jak się cytuje, aby było wyróżnione?Pani Beatko, tutaj na miau wszyscy mówimy sobie na "ty". Będzie mi niezwykle miło jak przestaniemy się paniować.
Ja nie klikam w "odpowiedz" jeśli chcę coś zacytować - klikam w "cytuj" na dole pod postem.bb0702 pisze:No i co? quote, quote, a ja dalej żle robię.
Klikam tylko w "cytuj" na dole posta, na który chcę odpowiedzieć i dopisuję własny tekstbb0702 pisze:Dziękuję za podpowiedź, teraz nic nie zmieniam tylko samo cytowanie na górze zostawiamkussad pisze:Ja nie klikam w "odpowiedz" jeśli chcę coś zacytować - klikam w "cytuj" na dole pod postem.bb0702 pisze:No i co? quote, quote, a ja dalej żle robię.
Może było za dużo quote.... Podczas pisania powinno być widoczne jedno na początku i drugie z ukośnikiem na końcu
bb0702 pisze:P.S Jak się cytuje, aby było wyróżnione?
BB

ewar pisze:P.Beato, przyjdę i pokażę, nauczę też wklejać zdjęcia, dobrze?
meg11 pisze:bb0702 pisze:P.S Jak się cytuje, aby było wyróżnione?
BB
Wystarczy kliknąć cytuj na dole po prawej stronie postu, który chce się zacytować. A swój post napisać pod słowem
Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 68 gości