Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Dobrze, Haksiu, że Ola zabrała Pepcię na spacer. Miałeś trochę spokoju.
Fasolka
Hannah12 pisze:
PS. Duża usiłował mi wyszczotkować zębyPasta jest ok, nawet ma dobry smak, ale to czyszczenie
Yak osadza mi się kamień na zębiskach, przepraszam ząbeczkach. Ciekawe czy podejmie próbę obcięcia moich pazurków
![]()
H
Hannah12 pisze:U mojej dużej bez zmian, myśli co ma zrobić.
U mnie wszystko w porządku, brzuszek najedzony, pazurki nie obcięte, futerko częściowo wyszczotkowane.
A w poniedziałek byłem najbardziej spokojnym i kochany kotem pod słońcem.
Tak, była u nas Ola, ja spałem, zaznaczam na moim fotelu, ale Ola uważa, że to jest jej fotel. Podeszła do mnie i mnie zaczęła zrzucać z fotela, ja siła spokoju popatrzyłem się na nią i nawet mi łapka ani pyszczek nie drgnęła. Duża mnie pochwaliła, powiedział, że jestem najgrzeczniejszym koteczkiem, a Oli tłumaczyła, że nie można tak robić. Na co Ola stwierdziła, że siądzie koło mnie i się zdrapała na fotel, i mnie zaczęła głaskać, pod włos. Ja nic siła spokoju, ale za chwilę zeskoczyłem z fotela, nie będę go dzielił z małolatem.
Haker
Hannah12 pisze:Hura, duży po nowych lekach alergicznych w nocy i rano nie kaszle, mogę się do niego bezkarnie przytulać, ale i tak od paru dni wybieram dużą do spania.
Nie wiem tylko dlaczego jest niezadowolona, kiedy około 2-3 w nocy ją liżę i zajmuję całą poduszkę. Tak u dużej to ja wolę spać na poduszce, u dużego wolę spać na nim.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], haaszek i 8 gości