WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 18, 2014 23:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Za Laluszka, żeby to był zwykły foszek "bo tak" :ok: :ok: :ok: :ok:
I za to biedactwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto mar 18, 2014 23:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Trochę się tego jutra boję...

Taki się zrobił puchaty, śliczny...ostatnio łapka spuchła z wenflonem, wiem ,że z kroplówkami koniec.
Idę spać, może jakoś dotrwamy do jutra.

Kocham bardzo mojego jednookiego rudzielka.
Leoś mu wylizuje łapek a on Leosiowi łapę...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto mar 18, 2014 23:24 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

kotkins pisze:Trochę się tego jutra boję...

Taki się zrobił puchaty, śliczny...ostatnio łapka spuchła z wenflonem, wiem ,że z kroplówkami koniec.
Idę spać, może jakoś dotrwamy do jutra.

Kocham bardzo mojego jednookiego rudzielka.
Leoś mu wylizuje łapek a on Leosiowi łapę...

Czymaj(cie) się!

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto mar 18, 2014 23:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

ej, uszy do góry... będzie dobrze :kotek:
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Wto mar 18, 2014 23:30 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

kotkins - nie pękaj, będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto mar 18, 2014 23:31 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Może to taki okres. Moje koty też od jakiegoś czasu słabo jedzą.
A kroplówki podskórne wcale nie muszą być takie gorsze w efekcie niż dożylne.
W każdym razie kciuki i pozytywne fluidy.

Co do niebieskiej - podejrzewam, że jej zachowanie może wynikać ze stresu (sikanie raz na dobę to standard na początku). A chowanie się - gdybym ja miała mieszkać z ósemką dzieci (bo o takiej liczbie pisałyście?), to też bym się w szafie albo i w mysiej dziurze chowała. I w ogóle nerwicy serca i żołądkowej nabawiła.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto mar 18, 2014 23:38 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

koteczekanusi pisze:Co do niebieskiej - podejrzewam, że jej zachowanie może wynikać ze stresu (sikanie raz na dobę to standard na początku). A chowanie się - gdybym ja miała mieszkać z ósemką dzieci (bo o takiej liczbie pisałyście?), to też bym się w szafie albo i w mysiej dziurze chowała. I w ogóle nerwicy serca i żołądkowej nabawiła.

Moze tez dlatego tylko nocami je - wtedy pewno dopiero trochę spokoju miała....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro mar 19, 2014 1:03 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Dotrwacie, dotrwacie na pewno.
Mam nadzieję, że jutro okaże się, że jest lepiej mimo wszystko.

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Śro mar 19, 2014 8:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Kotkins trzymam kciuki, dawaj znać, jak coś będzie wiadomo. Nie jadę dziś do weta, wiec od 16.00 odbieram........

MAMY kupę.Kupa jakby w dwóch odsłonach. jedna kamienie i kamyczki, druga luźna, na pograniczu biegunki. Ale moze tak być. Zobaczymy co dalej. Jelita muszą sie przestawić na pracę, a nie na hibernację. Wypchnięte zostało to zalegające zatwardzenie. Powinno się unormować. Poza tym dostała odrobaczenie. Skomentowane "pierwszy raz w zyciu daję maine coonowi połowę tabletki".

Mamy też wymiecione WSZYSTKO - nie wstałam dzis w nocy - padłam na ryj i nie dałam rady po prostu. Zostwiłam jej wiecej i zerwalam się o 5 rano celem dosypu. Obie porcje zmiecione. Teraz zostawiam kolejną i lecę do roboty. Sikane było, pite jest. Kot schowany - nie wyłazi do mnie, ale jak akurat jest w szafie i go tam znajdę, to głaskany nie ucieka, rzekłabym przeciwnie.......wtula sie i spokojnie układa spać.

Proces zmiany bunkrownictwa jeszcze przed nami

Lece do pracy
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro mar 19, 2014 9:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Neigh pisze:MAMY kupę. (…)

Mamy też wymiecione WSZYSTKO (…). Sikane było, pite jest. Kot schowany - nie wyłazi do mnie, ale jak akurat jest w szafie i go tam znajdę, to głaskany nie ucieka, rzekłabym przeciwnie.......wtula sie i spokojnie układa spać.

No to jest progres :)

floxanna

Post » Śro mar 19, 2014 9:33 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

To dziwne, ale śniła mi się ta kotka. Lizała sobie łepki z moją psychiczną brytką 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro mar 19, 2014 9:43 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Cudownie, ze jest kupa :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro mar 19, 2014 10:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

zuza pisze:Cudownie, ze jest kupa :)

Takie teksty to tylko na Miau :D

floxanna

Post » Śro mar 19, 2014 10:26 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Za c(i)ałokształt niebieskiej i za Lala oczywiście trzymam kciuki!

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Śro mar 19, 2014 11:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

floxanna pisze:
zuza pisze:Cudownie, ze jest kupa :)

Takie teksty to tylko na Miau :D

Racja :ryk:

Co do kroplówek podskórnych, to nam też wet ostatnio mówił, że u kotów dają bardzo dobre efekty (trochę inaczej jest u psów).
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

[poprzednia][następna]