WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 17, 2014 23:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Ja-smina pisze:
Hikiko pisze:Z białych: Blanka, Blanche, może Belladonna (lepsze niż waleriana;)

O to, to, Blanche jest niby normalne ale wystarczająco pokręcone - jak Vivien Leigh w "Tramwaju zwanym pożądaniem" (z młodym Marlonem Brando w podkoszulce, mniam, mniam) :love:

A Belladonna to wg ęternetu aktorka erotyczna.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto mar 18, 2014 0:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Bolkowa pisze:
Ja-smina pisze:
Hikiko pisze:Z białych: Blanka, Blanche, może Belladonna (lepsze niż waleriana;)

O to, to, Blanche jest niby normalne ale wystarczająco pokręcone - jak Vivien Leigh w "Tramwaju zwanym pożądaniem" (z młodym Marlonem Brando w podkoszulce, mniam, mniam) :love:

A Belladonna to wg ęternetu aktorka erotyczna.

Wilcza jagoda to jest...
Teraz cokolwiek wrzucić do internetów i głównie xxx wyskakują.
ostatnio wrzuciłam akt erekcji :roll:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Wto mar 18, 2014 0:10 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Hikoko wysłałam na pw konto...

CZY KOMUŚ JESZCZE??
Żeby się boże broń NIKT nie poczuł pominięty w swym nierządnym tańcu na rurze... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto mar 18, 2014 7:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

kotkins pisze:Hikoko wysłałam na pw konto...

CZY KOMUŚ JESZCZE??
Żeby się boże broń NIKT nie poczuł pominięty w swym nierządnym tańcu na rurze... :mrgreen:

Ja jeszcze prosiłam i nie dostałam
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Wto mar 18, 2014 7:47 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Ja-smina pisze:A może na cześć lat 80-tych - kto pamięta song "Andzia", która podobna się wzięła z cenzury bo była raczej o gandzi 8)
W końcu ma tu panować degrengolada moralna i rozpasanie, co, nie :oops:

Ja - smino ja już mam jedną Andzię;-) w domu - własnie na cześć piosenki wyżej wspomnianej.
Bolkowa - wywody o poglądach w żadnym razie nie były na cześć (Hery czy Inkwizycji ) jeno ogólnie.

Tak - mogę być arysKOTratką czemu nie. I oddziś z odpowiednio wywyższającą się miną na wszystkie zarzuty o moralności, chamstwie, prostactwie czy innych tam takich i pytania będę odpowiadała odpowiednio BO TAK ( w pakiecie odpowiednio znudzona mina)

BARDZO mi się podba to co zebrałam z Waszych myśli.

Herezja Fanaberia - YES YES YES.
Zdecydowanie nie po linii ale za to jak to brzmi!!!!!!!!!!

Mogą mnie wołać w poczekalni:-)
Ostatnio edytowano Wto mar 18, 2014 7:59 przez Neigh, łącznie edytowano 2 razy
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto mar 18, 2014 7:50 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

CZY KOMUŚ JESZCZE??

Ja poproszę... moja Zuzia też była prawie zagłodzona.

Nemeziss

Od: Pon kwi 21, 2008 10:52

Post » Wto mar 18, 2014 7:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Pozdrowienia dla Izy. Nastepnym razem zapraszam gdzies na kawe :)
Wycieczki i Poznan lubie. Moze z wyjatkiem rogali marcinskich.... jestem jedyną znaną mi osobą, ktora nie lubi tych mdlych rogali :mrgreen: Za to zawsze zwożę do Wawy ręcznej roboty pączki z Elite. Wczoraj jeszcze w pracy wcinalysmy sobotnie pączki i byly ok. W Wawie tez są podobno takie na Gorczewskiej, ale jakos mi nie po drodze.
Koteczki sa sliczne i były tak cichutkie w podrozy jakby ich nie bylo.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Wto mar 18, 2014 8:06 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

madziulam2 pisze:

CZY KOMUŚ JESZCZE??

Ja jeszcze prosiłam i nie dostałam

Ja też. Co prawda wiele nie będzie, ale też dołożę się :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto mar 18, 2014 8:10 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Ja uwielbiam rogale. Są w jednej cukiernii na Starówce.Bliżej mnie brak - może to i lepiej.......

Doniesienia z frontu:
suche musiałam rano dosypać:-)
mięso zniknęło
mokre zniknęło

Siku w kuwecie. Kot namierzony w szafie i głaskany sam się przemieścił w kierunku ręki ocierajac sie podstawiając do drapania pod brodą. By następnie po chwili zwiać za szafki........Powoli, powoli

Martwi mnie to jedzenie wyłacznie w nocy + jednodobowe sikanie.

Nic to dziś poznamy : dokladna wagę kota w 4 dobie karmienia....., moze jakieś wstępne wyniki i testy. Oczywiście doniosę. Zgodnie z obietnicą zaraz po wyjsciu zadzwonię do Dalii, to Wam napisze. Skany badań i rachunków wkleję.

Żeby nie było niedomówień - na rachunkach wpiszę jej nazwę hodowli i imię rodowodowe- żeby było wiadomo, ze to o tego kota chodzi.
Cały czas myślę nad sposobem karmienia - bo aż kusi jej kurcze podać jakiegoś babycata.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto mar 18, 2014 8:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Może to nie to - ale może to to :idea: .
Moja Ofelia kiedyś siusiała tylko raz na dobę. Bo nie pasował jej żwirek i powstrzymywała się od siusiania, ile mogła.
Miaukunce może też coś nie pasuje. Niekoniecznie żwirek. Lokalizacja kuwety, wielkość kuwety, itp, itd.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto mar 18, 2014 8:37 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Arcana pisze: jestem jedyną znaną mi osobą, ktora nie lubi tych mdlych rogali :mrgreen:

Jestem druga :mrgreen:
Jeśli bedziesz kiedyś w Poznaniu - daj znać

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto mar 18, 2014 8:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

A może ona w domu ską ją wzięłyście, siusiała do pustej kuwety lub na gazety? Spotkałam się już z takimi przypadkami i mam 2 koty z których jeden siusia tylko do kuwety, resztę załatwia na pustą tacę -drugi na odwrót. Takie przyzwyczajenia.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto mar 18, 2014 8:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Neigh pisze:Ja uwielbiam rogale. Są w jednej cukiernii na Starówce.Bliżej mnie brak - może to i lepiej.......

Doniesienia z frontu:
suche musiałam rano dosypać:-)
mięso zniknęło
mokre zniknęło

Siku w kuwecie. Kot namierzony w szafie i głaskany sam się przemieścił w kierunku ręki ocierajac sie podstawiając do drapania pod brodą. By następnie po chwili zwiać za szafki........Powoli, powoli

Martwi mnie to jedzenie wyłacznie w nocy + jednodobowe sikanie.

Nic to dziś poznamy : dokladna wagę kota w 4 dobie karmienia....., moze jakieś wstępne wyniki i testy. Oczywiście doniosę. Zgodnie z obietnicą zaraz po wyjsciu zadzwonię do Dalii, to Wam napisze. Skany badań i rachunków wkleję.

Żeby nie było niedomówień - na rachunkach wpiszę jej nazwę hodowli i imię rodowodowe- żeby było wiadomo, ze to o tego kota chodzi.
Cały czas myślę nad sposobem karmienia - bo aż kusi jej kurcze podać jakiegoś babycata.......

Neigh ona takiej fury żarcia pewnie w życiu nie widziała to raz, po drugie cholera wie jakie warunki miała do tej pory, przestawi się z czasem,
na razie jest nieźle o ile nie bardzo dobrze
jak dr Dominika powie że można jej dawać babycata to czemu nie

poszedł przelew, jeśłi Twój bank jest ok to ok południa kasa będzie na Twoim koncie (mój ją wypuści ok 11.00)
w sumie ciekawi mnie co w ogóle dr powie jak ją w łapki dostanie
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto mar 18, 2014 9:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Neigh pisze:...jednodobowe sikanie.

...

zakładając, że nie ma choroby: koty, które w poprzednim miejscu z jakichś powodów żyły w stresie (np. były odganiane od kuwety, bały się podejść do niej z jakichś powodów, itp), mogą początkowo siusiać raz na dobę. Stres odpuści, przekonają się,że nic się złego nie dzieje i zaczną częściej. tak mi wyjaśnił lekarz -> pytałam go, bo Kredka tak miała - na samym początku raz dziennie Zbiornik Goczałkowicki w kuwecie. kiedy nerwy puściły, zaczęła siusiać częściej.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto mar 18, 2014 10:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

izka53 pisze:
Arcana pisze: jestem jedyną znaną mi osobą, ktora nie lubi tych mdlych rogali :mrgreen:

Jestem druga :mrgreen:
Jeśli bedziesz kiedyś w Poznaniu - daj znać

Trzecia! :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

[poprzednia][następna]