WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 16, 2014 21:33 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Ja-smina pisze:
kotkins pisze:Proszę o sygnały od zainteresowanych ,

Ale jakie sygnały 8O , ja już nie wiem co mam jeszcze zrobić, żeby zwrócić na siebie uwagę Sz. P. Kotkins - zatańczyć na rurze :roll:

dawaj :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie mar 16, 2014 21:35 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Jasne!
Przecież tu chodzi o nierząd Moja Droga...

Zaraz Ci przyślę, zaraz...

Dziewczyny podawajcie przy wpłatach nicki z forum, bo potem jest sześć "Ań Z. z Zawiecia" np.
Komuś jeszcze??? Bo idę do domu! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie mar 16, 2014 21:43 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

To ja też pierdyknę ogłoszenie:

Kto ma coś na bazarek dla puchaczy - proszę słać do mie pewu ze zdjęciami, opisami i cenami!

Już część od dziewczyn mam, więc na pewno będzie duży i fajny bazar. :D
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie mar 16, 2014 22:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Konto pliiisssss.

A na bazar to co mozna????

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie mar 16, 2014 22:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

A wszystko!
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie mar 16, 2014 22:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Poproszę jeszcze mnie

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

Post » Nie mar 16, 2014 22:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Jestem totalnie wstrząśnięta - zmieszana nie. Trudno mi określić moje uczucia. Nie mam żadnego alkoholu wypijalnego. A bardzo by się przydał.

Dalia mnie przygotowała fakt.......sporo w życiu widziałam.......ale i tak mnie przeroslo. Wzięłam na ręce i się ............rozryczłam. Najświętsze słowo honoru. Ostatni raz widziałam coś takiego w Krzyczkach. To nie jest Etiopka, to nie jest Zmrol .........to jest MIAUWA KOŚCIOTRUP. To są nieco obrośnięte futrem kości. Kości sterczą jej wszędzie. Edukować z układu kostnego można. Sterczą żebra, pyszczek kojarzy się z obozem zagłady. Jak się nazywają te kości z tyłu nie pamiętam, ale wszystkie są WIDOCZNE. Nie namacalne WIDOCZNE.

To jest MIAUWA NIEWIARYGODNE.

zabrakło mi słow. Muszę się trochę pozbierac.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie mar 16, 2014 22:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

To nawet nie jest szczur...........ja nie wiem co to jest........

Dzieczyny sorry, ale ja naprawdę muszę się otrząsnąc.

Dalia - bardzo sympatyczny i tak............matko jak to określić..............dołująco ładny. Nie pamietam kiedy widziałam tak smutny obrazek......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie mar 16, 2014 22:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Ale przeżyje na Twoje oko?
Kurczę...że mały wiem. Ale że taki... :(

Koteczekanusi nic nie pisze , ale ona ma ten łatwiejszy przypadek, więc pewnie spokojnie...

kotkins

Post » Nie mar 16, 2014 22:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

biedactwo. Mam nadzieję, że da radę, a jak przyjedzie już do mnie na miejsce Maurycjusza to będziesz jeszcze Neigh krzyczała, że gruba! trzymiĘ kciuki z całych sił! nie daj się dziewczynko śliczna!
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Nie mar 16, 2014 22:26 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Neigh patrzę na swoją MCO i nie mogę sobie tego wyobrazić aż łzy sane cisną mi się do oczu. Jak można tak zagłodzić zwierzę i jeszcze mówić, że jast się kochającym tylko biednym opiekunem

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

Post » Nie mar 16, 2014 22:27 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

mię to wszcząsa jak czytam, i częsie nadal, może jak ktoś się zastanawia co warto a co nie warto to policzy se kocie kości i wyliczy ile warte jest życie i pomoc...;(
zawsze, miauwa, zawsze jak się dowiaduję o głodzeniu zwierzęcia, np. na animal planet (koń, kot, pies, nieważne...), wszystko mi wyje i krzyczy - choć może nie tak eufemistycznie - do pioruna, jak tak można!... :evil:
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Nie mar 16, 2014 22:29 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

da radę, na pewno da
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie mar 16, 2014 22:30 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

Taaa... człowiek patrzy na swoje tłuściochy i nim telepie...

Neigh , ja wiem ,że to nie jest łatwe, ale MUSIMY tego kota pokazać.
Poproś TŻ-ta o zdjęcia...

Wkleję.

Biedna mała...

kotkins

Post » Nie mar 16, 2014 22:34 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- potrzebujemy wsparci

A wiadomo że ona jest taka bo nie była karmiona? Bo tak wygląda kot z zaawansowaną PNN...
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

[poprzednia][następna]