Rilla07 pisze:Zaraz nadejdzie pora ssactwa pospolitego, więc Teemolę wytarmoszę pierwszego
Zrób też foty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rilla07 pisze:Zaraz nadejdzie pora ssactwa pospolitego, więc Teemolę wytarmoszę pierwszego
Annaa pisze:Zrób też foty
Miraclle pisze:Wiele osób nie rozumie jak można kochać kota i traktować go jak członka rodziny.
Na szczęście jest miau i tu wszyscy to rozumieją![]()
Witamy Dużą i dwóch kocich rozrabiaków![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Wiele osób nie rozumie jak można kochać kota i traktować go jak członka rodziny.
Na szczęście jest miau i tu wszyscy to rozumieją![]()
Witamy Dużą i dwóch kocich rozrabiaków![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:hehe,sporo znam takich i żeby nie wdawać się w specjalne dyskusje,na hasło,że nie może tego zakumać,odpowiadam ,że jego problem.Ile prądu zaoszczędzę![]()
![]()
He Mószó i reszta![]()
![]()
z Obsługą
na czele
Rilla07 pisze:W drodze wyjaśnienia... Muszu od zawsze nie domyka się pyszczek![]()
I Teemol portretowo
Myszolandia pisze:
Tyyy,Teeem,pacz jaka laska tam na parapecie ,ja cie ......
cza pomyśleć,jak tam jej łypnąć ze ślepka![]()
a nie nie nic,nic Duża,my tak se,ploty siejemy,zajmij się Dużym,my już nie paczymy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zalizałabym ten dzióbek
Miraclle pisze:
Muszonek![]()
![]()
![]()
słodko wygląda z niedomkniętym pycholem
![]()
Teemi jaki lovelas, przystojniak![]()
![]()
![]()
Annaa pisze:Cudne foty![]()
Fajnie razem siedzą przy okienku ..a te pyszczki do zacałowania![]()
Miraclle pisze:Mam ceramiczne koteczki![]()
Jutro wrzucę fotki, bo dziś już światło nie te.
Zarezerwowałaś czarno- białego i chciałaś czarnego, ale mam też biało - czarnego (Muszon w sumie więcej ma białego) i dostałam również coś grafitowego wpadającego w czerń jego to mat z metaliczną poświatą. W sumie coś w futerko Teemusia![]()
![]()
Wrzucę jutro fotki to sama ocenisz. Jak będziesz chciała zmienić pierwsze typy na inny to nie ma problemu
Rilla07 pisze:
Super, dziękuję![]()
W takim razie jutro zerknę i ostatecznie zamówię
Tego grafitowego jestem ciekawa
Miraclle pisze:Rilla07 pisze:
Super, dziękuję![]()
W takim razie jutro zerknę i ostatecznie zamówię
Tego grafitowego jestem ciekawa
Dla mnie nie ma problemu nawet jak zmienisz![]()
Co zostanie to wrzucę na bazarek
Rilla07 pisze:
Mi ten czarny i krówkowy bardzo się podoba, więc jakby co to domówię kolejnego![]()
Uwielbiam kocie motywy a akurat cały czas urządzam i dekoruję mieszkanie, więc te ceramiczne cuda to strzał w dziesiątkę
Czasem jak mam czas to włażę na allegro, wybieram wyposażenie domu i wpisuję hasło "koty"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, zuzia115 i 104 gości