♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 15, 2014 23:32 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:Zaraz nadejdzie pora ssactwa pospolitego, więc Teemolę wytarmoszę pierwszego :mrgreen:

Zrób też foty :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob mar 15, 2014 23:38 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Annaa pisze:Zrób też foty :)

Postaram się :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie mar 16, 2014 10:59 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Wiele osób nie rozumie jak można kochać kota i traktować go jak członka rodziny.
Na szczęście jest miau i tu wszyscy to rozumieją :mrgreen:

Witamy Dużą i dwóch kocich rozrabiaków :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie mar 16, 2014 13:50 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Miraclle pisze:Wiele osób nie rozumie jak można kochać kota i traktować go jak członka rodziny.

hehe,sporo znam takich i żeby nie wdawać się w specjalne dyskusje,na hasło,że nie może tego zakumać,odpowiadam ,że jego problem.Ile prądu zaoszczędzę :lol: :mrgreen:

He Mószó i reszta :1luvu: :1luvu: :1luvu: z Obsługą :1luvu: na czele
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 16, 2014 18:38 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Witamy w wietrzną niedzielę :1luvu:

Miraclle pisze:Wiele osób nie rozumie jak można kochać kota i traktować go jak członka rodziny.

Hello :1luvu:
Dokładnie tak :mrgreen: Wreszcie ktoś rozumie moją koto-manię :D

Myszolandia pisze:hehe,sporo znam takich i żeby nie wdawać się w specjalne dyskusje,na hasło,że nie może tego zakumać,odpowiadam ,że jego problem.Ile prądu zaoszczędzę :lol: :mrgreen:

He Mószó i reszta :1luvu: :1luvu: :1luvu: z Obsługą :1luvu: na czele

Witamy :1luvu:
Również staram się nie dyskutować (bo jaki to ma cel), chociaż czasem aż włos mi się jeży na głowie. Mam alergię na powtarzane kocie stereotypy :roll:

Niedziela minęła spokojnie, chociaż na zewnątrz spokojnie nie jest. Wietrzysko takie, że huczy w całym mieszkaniu przy otwartym oknie.
Kocurki spędziły pół dnia przy oknie oglądając "wichurę". Sroczki, gołębie, wróbelki się pochowały, natomiast na drzewkach tuż za oknem zagościły wrony, im to wiatr nie straszny.
Koty miały ubaw po ogony :)
Kilka parapetowych fotek :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

W drodze wyjaśnienia... Muszu od zawsze nie domyka się pyszczek :oops:
Obrazek

I Teemol portretowo :)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Nie mar 16, 2014 19:36 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Obrazek

Tyyy,Teeem,pacz jaka laska tam na parapecie ,ja cie ......

Obrazek

cza pomyśleć,jak tam jej łypnąć ze ślepka :mrgreen:

Obrazek

a nie nie nic,nic Duża,my tak se,ploty siejemy,zajmij się Dużym,my już nie paczymy :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

zalizałabym ten dzióbek :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 16, 2014 19:40 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:W drodze wyjaśnienia... Muszu od zawsze nie domyka się pyszczek :oops:
Obrazek

I Teemol portretowo :)
Obrazek

Muszonek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: słodko wygląda z niedomkniętym pycholem :mrgreen:
Teemi jaki lovelas, przystojniak :mrgreen:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Pon mar 17, 2014 16:39 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Hej hej :1luvu:

Myszolandia pisze:
Tyyy,Teeem,pacz jaka laska tam na parapecie ,ja cie ......

cza pomyśleć,jak tam jej łypnąć ze ślepka :mrgreen:

a nie nie nic,nic Duża,my tak se,ploty siejemy,zajmij się Dużym,my już nie paczymy :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zalizałabym ten dzióbek :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk:
Czasem uda mi się mi Muszka dorwać i dać mu buziaka... jest wtedy bardzo niezadowolony i już podnosi łapkę w geście "zaraz cię pacnę" :twisted:

Miraclle pisze:
Muszonek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: słodko wygląda z niedomkniętym pycholem :mrgreen:
Teemi jaki lovelas, przystojniak :mrgreen:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Taka jego uroda, raz udaje mu się domknąć a raz nie :mrgreen:
Na szczęście to niegroźna wada zgryzu i kocurkowi w niczym nie przeszkadza :)

Kocury właśnie szaleją po mieszkaniu bo pootwierałam okna do przewietrzenia. Robią bieganiny z jednego do drugiego pokoju.
Idę im zaraz kroić wołowinkę i mam nadzieję, że się zdrzemną :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pon mar 17, 2014 17:23 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Cudne foty :)
Fajnie razem siedzą przy okienku ..a te pyszczki do zacałowania :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon mar 17, 2014 19:26 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Mam ceramiczne koteczki :mrgreen:
Jutro wrzucę fotki, bo dziś już światło nie te.
Zarezerwowałaś czarno- białego i chciałaś czarnego, ale mam też biało - czarnego (Muszon w sumie więcej ma białego) i dostałam również coś grafitowego wpadającego w czerń jego to mat z metaliczną poświatą. W sumie coś w futerko Teemusia :mrgreen: :mrgreen:

Wrzucę jutro fotki to sama ocenisz. Jak będziesz chciała zmienić pierwsze typy na inny to nie ma problemu :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Pon mar 17, 2014 19:51 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Annaa pisze:Cudne foty :)
Fajnie razem siedzą przy okienku ..a te pyszczki do zacałowania :1luvu: :1luvu:

Jak Muszeron się nie denerwuje na malca to siedzą spokojnie :)
Czasem nawet na parapecie się przepychają :roll:

Miraclle pisze:Mam ceramiczne koteczki :mrgreen:
Jutro wrzucę fotki, bo dziś już światło nie te.
Zarezerwowałaś czarno- białego i chciałaś czarnego, ale mam też biało - czarnego (Muszon w sumie więcej ma białego) i dostałam również coś grafitowego wpadającego w czerń jego to mat z metaliczną poświatą. W sumie coś w futerko Teemusia :mrgreen: :mrgreen:

Wrzucę jutro fotki to sama ocenisz. Jak będziesz chciała zmienić pierwsze typy na inny to nie ma problemu :mrgreen:

Super, dziękuję :1luvu:
W takim razie jutro zerknę i ostatecznie zamówię :)
Tego grafitowego jestem ciekawa :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pon mar 17, 2014 19:57 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:

Dla mnie nie ma problemu nawet jak zmienisz :mrgreen:
Co zostanie to wrzucę na bazarek :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Pon mar 17, 2014 20:10 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Miraclle pisze:
Rilla07 pisze:

Dla mnie nie ma problemu nawet jak zmienisz :mrgreen:
Co zostanie to wrzucę na bazarek :ryk:

Mi ten czarny i krówkowy bardzo się podoba, więc jakby co to domówię kolejnego :mrgreen:
Uwielbiam kocie motywy a akurat cały czas urządzam i dekoruję mieszkanie, więc te ceramiczne cuda to strzał w dziesiątkę :D
Czasem jak mam czas to włażę na allegro, wybieram wyposażenie domu i wpisuję hasło "koty" :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pon mar 17, 2014 20:22 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:
Mi ten czarny i krówkowy bardzo się podoba, więc jakby co to domówię kolejnego :mrgreen:
Uwielbiam kocie motywy a akurat cały czas urządzam i dekoruję mieszkanie, więc te ceramiczne cuda to strzał w dziesiątkę :D
Czasem jak mam czas to włażę na allegro, wybieram wyposażenie domu i wpisuję hasło "koty" :ryk:

Mam podobnie. zawsze jak wchodzę w dział dom i ogród to pierwsze co wpisuje koty :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Wto mar 18, 2014 10:56 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Witaj :1luvu:
Mam trochę wolnego czasu przed wetem to wrzucę fotki koteczków :wink:

Tego sobie rezerwowałaś
Obrazek

Do tego chciałaś czarnego
Obrazek

Sylwia dorobiła jeszcze w takim samym wzorze krówkę i graficika.

grafitowy w porównaniu z czarnym
Obrazek

Sam grafitowi
Obrazek

W różnych kątach padania światła
Obrazek

Obrazek

Krówka
Obrazek

Oczywiście nie przejmuj się wcześniejszą rezerwacją. Wybierz sobie ci chce i ile chce. Mnie tam obojętnie. Co zostanie wrzucę na bazarek. Na bazarku też dodałam kilka innych jak by się spodobały.
Tak jak piszę co zostanie to wrzucę na bazarek bez obaw :ok:
Jak się żaden nie podoba to trudno, może ktoś inny przygarnie :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

[poprzednia][następna]