Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 10, 2014 20:59 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Ofelia uwielbiała atakować ręce, byłam przez dłuższy czas podrapana i pogryziona. Za to Czarnidełko jest tak delikatne, że aż mnie zadziwia. Tylko parę razy zadrapała mnie przez przypadek, gdy trafiła w moją rękę zamiast w zabawkę.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto mar 11, 2014 18:26 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Hej Pyszczorku s Dużom :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 11, 2014 18:36 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Heja Kochane Moje!!!!!!!
I znowu mam szpital w domu, minęły dwa tygodnie a Młody znowu chory,przed chwilą wróciłam z nim od lekarza.
Trochę cieplej, łeb goły, bluza i dawaj na rower i heja. Dobrze że w samych batkach nie wylazł :evil: :evil: :evil:
A ja teraz po lekarzach latam i pieniądze na lekarstwa wydaję zamiast sobie ciucha jakiegoś kupić :evil:
Na szczęście z Kotinkiem wszystko w porządku i jak mnie nie drapnie i nie gryźnie to jest moją pociechą w tych głupich godzinach :ok:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Wto mar 11, 2014 19:02 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Blodka pisze:Heja Kochane Moje!!!!!!!
I znowu mam szpital w domu, minęły dwa tygodnie a Młody znowu chory,przed chwilą wróciłam z nim od lekarza.
Trochę cieplej, łeb goły, bluza i dawaj na rower i heja. Dobrze że w samych batkach nie wylazł :evil: :evil: :evil:
A ja teraz po lekarzach latam i pieniądze na lekarstwa wydaję zamiast sobie ciucha jakiegoś kupić :evil:
Na szczęście z Kotinkiem wszystko w porządku i jak mnie nie drapnie i nie gryźnie to jest moją pociechą w tych głupich godzinach :ok:

ja zaczełem obcinać kieszonkowe i zadziałało . :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto mar 11, 2014 21:11 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Blodka, przejdą te głupie godziny :*

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Śro mar 12, 2014 23:50 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

bea3 pisze:Blodka, przejdą te głupie godziny :*

Kiedyś :roll:
Trzymaj się :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw mar 13, 2014 19:23 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Lamarku! Lamarku! Kukurukufama!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw mar 13, 2014 20:13 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Nie kiedyś, tylko znacznie szybciej. A wiem co mówię, tutaj akurat wiem co piszę :kotek:

bea3

Post » Pt mar 14, 2014 14:16 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Lamałku! Gdzie jezdeś? Bo wieś co? Mię wczoraj opcy kot zaczepiał! Ale ja nie jezdę piersza lepsiejsza i się nie dałam. I na niego naściekałam. A co!
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob mar 15, 2014 10:15 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Witojcie :1luvu:

Postanowiłam się wczoraj odchamić i zgodnie z zapowiedzią poszłam sobie do teatru. Na "Skazanego na Bluesa". Chciałam się przekonać jak adaptacja filmu wypadnie na deskach.
Powiem Wam -SUPER. Główna rola która przypadła Tomkowi Kowalskiemu mnie dosłownie zmiażdżyła. Chłopak nie dość że przystojny, ma kawał głosu, to jeszcze zagrać potrafi tak że wciska w siedzenie. No a poza tym zespół muzyczny-a szczególnie Pan popylający na gitarze solówy - zmiażdżył mnie podwójnie. Rewelacja! Na sam koniec widownia włącznie z balkonami , na których siedzieliśmy zamieniła się w szalejącą publikę, śpiewającą piosenki Dżemów, wręcz ryczącą, wymachującą łapami, marynarami, czym popadnie, ja skakałam tak że o mało z balkonu nie spadłam:)
A na sam koniec Tomuś wyszedł i każdemu cierpliwie autografy rozdawał i rozmawiał z każdym kto podszedł.
Jeszcze jestem w euforii, od wczoraj nie ochłonęłam. Kto mieszka blisko i kocha Dżem niech w te pędy zaiwania do Śląskiego :ok:

Carmenku ja się pytam co to za koteł Cię napastował i jak on się pojawił w Twoim otoczeniu?
Lamar Zatrwożony.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Sob mar 15, 2014 10:42 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Ja mieszkam blisko i chętnie bym śląskie odwiedziła bo baaaardzo lubię to województwo :)
Może się skuszę.
A jak tam towarzysz Lamar w sobotę ?

bea3

Post » Sob mar 15, 2014 13:02 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Blodka pisze:Witojcie :1luvu:

Postanowiłam się wczoraj odchamić i zgodnie z zapowiedzią poszłam sobie do teatru. Na "Skazanego na Bluesa". Chciałam się przekonać jak adaptacja filmu wypadnie na deskach.
Powiem Wam -SUPER. Główna rola która przypadła Tomkowi Kowalskiemu mnie dosłownie zmiażdżyła. Chłopak nie dość że przystojny, ma kawał głosu, to jeszcze zagrać potrafi tak że wciska w siedzenie. No a poza tym zespół muzyczny-a szczególnie Pan popylający na gitarze solówy - zmiażdżył mnie podwójnie. Rewelacja! Na sam koniec widownia włącznie z balkonami , na których siedzieliśmy zamieniła się w szalejącą publikę, śpiewającą piosenki Dżemów, wręcz ryczącą, wymachującą łapami, marynarami, czym popadnie, ja skakałam tak że o mało z balkonu nie spadłam:)
A na sam koniec Tomuś wyszedł i każdemu cierpliwie autografy rozdawał i rozmawiał z każdym kto podszedł.
Jeszcze jestem w euforii, od wczoraj nie ochłonęłam. Kto mieszka blisko i kocha Dżem niech w te pędy zaiwania do Śląskiego :ok:

Ale Ci zazdroszczę. Jak była premiera spektaklu to Radiowa Trója była w teatrze i cała audycja była stamtąd. Mowili, że spektakl przedstawia całkiem co innego niż film.
Miłej soboty :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob mar 15, 2014 14:41 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Kukurukufama!
Inka

Ja też się wczoraj ukulturniałam. W teatrze Arka był spektakl Ucisz serce, były w nim m.in. wykorzystane teksty Osieckiej, Twardowskiego, Okudżawy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob mar 15, 2014 16:02 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Hej hej :1luvu:

Oj, jak ja dawno nie byłam w teatrze, nawet nie pamiętam :D
Ostatnio strasznie namawiałam TŻ-a by jechać do Katowic... wczoraj w spodku rozpoczęła się gala IEM Katowice, a ja uwielbiam e-sporty (sama też gram), no ale... "niee, bo daleko bla bla bla".
A nie prawda, bo do Katowic autkiem godzinka drogi :)
Oglądam zdjęcia i wzdycham, że nie pojechałam :mrgreen:

A jak tam Lamarek ssacz koffany? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

[poprzednia][następna]