Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blodka pisze:Heja Kochane Moje!!!!!!!
I znowu mam szpital w domu, minęły dwa tygodnie a Młody znowu chory,przed chwilą wróciłam z nim od lekarza.
Trochę cieplej, łeb goły, bluza i dawaj na rower i heja. Dobrze że w samych batkach nie wylazł![]()
![]()
![]()
A ja teraz po lekarzach latam i pieniądze na lekarstwa wydaję zamiast sobie ciucha jakiegoś kupić![]()
Na szczęście z Kotinkiem wszystko w porządku i jak mnie nie drapnie i nie gryźnie to jest moją pociechą w tych głupich godzinach
bea3 pisze:Blodka, przejdą te głupie godziny :*
Blodka pisze:Witojcie![]()
Postanowiłam się wczoraj odchamić i zgodnie z zapowiedzią poszłam sobie do teatru. Na "Skazanego na Bluesa". Chciałam się przekonać jak adaptacja filmu wypadnie na deskach.
Powiem Wam -SUPER. Główna rola która przypadła Tomkowi Kowalskiemu mnie dosłownie zmiażdżyła. Chłopak nie dość że przystojny, ma kawał głosu, to jeszcze zagrać potrafi tak że wciska w siedzenie. No a poza tym zespół muzyczny-a szczególnie Pan popylający na gitarze solówy - zmiażdżył mnie podwójnie. Rewelacja! Na sam koniec widownia włącznie z balkonami , na których siedzieliśmy zamieniła się w szalejącą publikę, śpiewającą piosenki Dżemów, wręcz ryczącą, wymachującą łapami, marynarami, czym popadnie, ja skakałam tak że o mało z balkonu nie spadłam:)
A na sam koniec Tomuś wyszedł i każdemu cierpliwie autografy rozdawał i rozmawiał z każdym kto podszedł.
Jeszcze jestem w euforii, od wczoraj nie ochłonęłam. Kto mieszka blisko i kocha Dżem niech w te pędy zaiwania do Śląskiego![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Majestic-12 [Bot], pibon i 20 gości