WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 13, 2014 14:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Boskie! Gdybym miała gdzie to też bym takie chciała

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Czw mar 13, 2014 14:08 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

casica pisze:
Neigh pisze:Oczywiście, ze widziałyście, nawet rozpoczęto akcję ratunkową. I chyba byłoby nawet dt..... noo w pewnych okolicznosciach przyrody.Ale to Kotkinsa działka, jej rejon. Kotkins kota z kocim katarem do Leona nie weźmie - no way.

Postanowiłyśmy najpierw działać a potem pisać. I tego się trzymamy. Poza tym trzeba zapracować na opinię - powszechnie wiadomo jaką:-). Nic nie robimy, tylko się lansujemy.

Mnie to bawi, Kotkinsa też - wiec szafa gra.

Nie napisałam "weźcie", zapytałam "czy widziałyście".
Ten kot w schronie ma małe szanse mówiąc eufemistycznie, a kotkins chyba nie jest jedynym ewentualnym DT w Poznaniu?

Oczywiście, że nie. Ale ma inną kandydaturę w okolicy. O ile kot nie jest letalny.

Flox - dzieło BOSKIE. JA TEŻ CHCEM TAKIE. Oooo Maksio Kura by poległ z zachwytu. Miałby co oskubywać z kory.

O tak wywyższyłaś się odpowiednio. Zresztą Newa też:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw mar 13, 2014 14:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Newa wywyższyła się najbardziej - wszak spoglada na wszystko z góry

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw mar 13, 2014 14:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Charakter BIAŁEJ : syczy na inne koty zza drzwi łazienki, ale bez przekonania. Ma obsesję na punkcie wanny......no jakąs mieć musi, w końcu to pers. Malo je - w każdym razie ZA mało. Ale się rozje, poza tym zarobaczona jest nieziemsko........Swoją droga, że ludzie się nie boja. Co jak co, ale robala to akurat można od zwierza złapać.

No co tam jeszcze - tęsknoty za właścielem nie widać, rozterek innych też nie, na ręce sie daje brać, dostaje histerii na widok szczotki......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw mar 13, 2014 14:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Neigh pisze:Charakter BIAŁEJ : syczy na inne koty zza drzwi łazienki, ale bez przekonania. Ma obsesję na punkcie wanny......no jakąs mieć musi, w końcu to pers. Malo je - w każdym razie ZA mało. Ale się rozje, poza tym zarobaczona jest nieziemsko........Swoją droga, że ludzie się nie boja. Co jak co, ale robala to akurat można od zwierza złapać.

No co tam jeszcze - tęsknoty za właścielem nie widać, rozterek innych też nie, na ręce sie daje brać, dostaje histerii na widok szczotki......

Czyli rokowania pozytywne? :)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw mar 13, 2014 14:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Oczywiście. Jak najbardziej. Poza tym nie przyjezdza na tymczas do mnie, jest wiec niejaka szansa, ze okaże się normalna........:-)

Obrazek

Neigh

Post » Czw mar 13, 2014 15:16 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Pewnie ja zle czesali biedule :(
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw mar 13, 2014 15:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Neigh pisze:Oczywiście. Jak najbardziej. Poza tym nie przyjezdza na tymczas do mnie, jest wiec niejaka szansa, ze okaże się normalna........:-)

Pff, po co komu normalny kot? ;)

floxanna

Post » Czw mar 13, 2014 16:10 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

floxanna pisze:To ja dla odmiany pokażę kota, któremu się powodzi ;) Oto prezent wykonany dla Newy (no, oficjalnie dla obu dziewczyn, ale ja swoje wiem, widziałam te maślane oczy :twisted: ) przez mojego przyjaciela. Wszystko z naturalnych brzozowych gałęzi zrobione:

Obrazek

Hmm, czy taki designerski wystrój wybiegu wpasowuje się w klimat wywyższania?

czy ona ma bimbadełko nawet zamontowane na suficie?
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Czw mar 13, 2014 16:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

floxanna pisze:
Neigh pisze:Oczywiście. Jak najbardziej. Poza tym nie przyjezdza na tymczas do mnie, jest wiec niejaka szansa, ze okaże się normalna........:-)

Pff, po co komu normalny kot? ;)

No właśnie? Flox i ja mamy hmmmmm... odmienne i dobrze na z tym, c'nie Floxanno?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw mar 13, 2014 16:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Piekny wybieg :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw mar 13, 2014 16:28 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

tosiula pisze:czy ona ma bimbadełko nawet zamontowane na suficie?

Nie, to u samej góry to mocowanie ramy siatki.

shira3 pisze:No właśnie? Flox i ja mamy hmmmmm... odmienne i dobrze na z tym, c'nie Floxanno?

No pewnie! :)

floxanna

Post » Czw mar 13, 2014 17:37 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

floxanna pisze:Hmm, czy taki designerski wystrój wybiegu wpasowuje się w klimat wywyższania?

I do tego w kształcie znaku Zorro, snobstwo de lux :wink:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Czw mar 13, 2014 19:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

A ja mam na balkonie brzozę w kawałkach i nie mam pomysłu na drapak.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Czw mar 13, 2014 21:03 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- nowy biały pers!

Ja mam taką inną sprawę chciałam przestawić koty na karmę bez zbożową kupiłąm TOTW ale koty nie chciały. Ruda to jeszcze zjadła jak mieszałam z RC ale Lutek mawet nie powąchał. Może ktoć ma jakąś inną i mógł mi trochę odstąpić, żeby wypróbować.

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

[poprzednia][następna]