Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Neigh pisze:Oczywiście, ze widziałyście, nawet rozpoczęto akcję ratunkową. I chyba byłoby nawet dt..... noo w pewnych okolicznosciach przyrody.Ale to Kotkinsa działka, jej rejon. Kotkins kota z kocim katarem do Leona nie weźmie - no way.
Postanowiłyśmy najpierw działać a potem pisać. I tego się trzymamy. Poza tym trzeba zapracować na opinię - powszechnie wiadomo jaką:-). Nic nie robimy, tylko się lansujemy.
Mnie to bawi, Kotkinsa też - wiec szafa gra.
Nie napisałam "weźcie", zapytałam "czy widziałyście".
Ten kot w schronie ma małe szanse mówiąc eufemistycznie, a kotkins chyba nie jest jedynym ewentualnym DT w Poznaniu?
Neigh pisze:Charakter BIAŁEJ : syczy na inne koty zza drzwi łazienki, ale bez przekonania. Ma obsesję na punkcie wanny......no jakąs mieć musi, w końcu to pers. Malo je - w każdym razie ZA mało. Ale się rozje, poza tym zarobaczona jest nieziemsko........Swoją droga, że ludzie się nie boja. Co jak co, ale robala to akurat można od zwierza złapać.
No co tam jeszcze - tęsknoty za właścielem nie widać, rozterek innych też nie, na ręce sie daje brać, dostaje histerii na widok szczotki......
Neigh pisze:Oczywiście. Jak najbardziej. Poza tym nie przyjezdza na tymczas do mnie, jest wiec niejaka szansa, ze okaże się normalna........
floxanna pisze:To ja dla odmiany pokażę kota, któremu się powodziOto prezent wykonany dla Newy (no, oficjalnie dla obu dziewczyn, ale ja swoje wiem, widziałam te maślane oczy
) przez mojego przyjaciela. Wszystko z naturalnych brzozowych gałęzi zrobione:
Hmm, czy taki designerski wystrój wybiegu wpasowuje się w klimat wywyższania?
floxanna pisze:Neigh pisze:Oczywiście. Jak najbardziej. Poza tym nie przyjezdza na tymczas do mnie, jest wiec niejaka szansa, ze okaże się normalna........
Pff, po co komu normalny kot?
tosiula pisze:czy ona ma bimbadełko nawet zamontowane na suficie?
shira3 pisze:No właśnie? Flox i ja mamy hmmmmm... odmienne i dobrze na z tym, c'nie Floxanno?
floxanna pisze:Hmm, czy taki designerski wystrój wybiegu wpasowuje się w klimat wywyższania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 166 gości