Wojtusiu...tak bardzo tęsknię....

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 12, 2014 21:42 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Piesy to moje Vipki. Jeden mi nawet zapisany :mrgreen:

A Zosia to tak jak ja. też się robię nerwowa jak to dziadostwo widzę :twisted:

A Wojtus śliczne miaukusia :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 12, 2014 21:45 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Shoosh pisze:Pani Małgorzato, to jest niesamowite, co Pani robi dla Wojtusia! Nie sądzę, żeby wiele ludzi zrobiło coś takiego dla drugiego człowieka. Prześledziłam cały ten wątek. To niesprawiedliwe, co spotkało kotka. Jestem pełna podziwu nie tylko dla jego woli walki, ale też dla PANI woli walki. Trzymam mocno kciuki!

Droga Shoosh - to co Gosia robi dla Wojtka jest wielkie, ale to co zrobiła kilka lat temu dla Plamisia.....to było naprawdę COŚ. Dziś Gosię znamy, wtedy nikomu nie znana dziewczyna porwała pół forum swoją determinacją w walce o swojego pupila . Plamek żyje do dziś, dzięki temu wydarzeniu miałam okazję poznać Gosię także w realu, a wraz z nią wiele innych forumowiczek walczących o te nikomu nie potrzebne

Gośku - TY wiesz...... :1luvu:
Tyyyyyy - a Piesyyy?????

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro mar 12, 2014 21:49 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Caragh pisze:Piesy to moje Vipki. Jeden mi nawet zapisany :mrgreen:

A Zosia to tak jak ja. też się robię nerwowa jak to dziadostwo widzę :twisted:

A Wojtus śliczne miaukusia :1luvu:

Ja tam nie wiem...ale mówiłaś, że chcesz oba vipieski :mrgreen: .
Zmiany w testamencie muszę poczynić :D .

Izuś, ale co zrobiłam?
Dałam sie prowadzić za rękę jak zrozpaczone dziecko.
Bo znaleźli sie nagle ludzie, którzy mnie nie uważali za świra i którzy bezinteresownie pomogli.
Plamek żyje tylko dzięki Forum :1luvu: .
No, bo żyje, słowo honoru :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro mar 12, 2014 21:52 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Może jestem naiwna i nigdy nie dopuszczam takiej myśli do siebie :oops:
ale wierzę w to,że Wojtuś wyjdzie z tego :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro mar 12, 2014 21:54 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Annaa pisze:Może jestem naiwna i nigdy nie dopuszczam takiej myśli do siebie :oops:

Aniu, ponoć wiara cuda czyni...
Takiej wiary, jak teraz, to ja chyba w życiu nie miałam!
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro mar 12, 2014 21:55 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

vip pisze:
Annaa pisze:Może jestem naiwna i nigdy nie dopuszczam takiej myśli do siebie :oops:

Aniu, ponoć wiara cuda czyni...
Takiej wiary, jak teraz, to ja chyba w życiu nie miałam!

I o to chodzi :ok: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro mar 12, 2014 21:57 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Robię też inne strasznie głupie rzeczy, ale pisać o tym nie będę, bo by mnie posądzono o różne tam takie....niezrównoważenia :mrgreen: .

vip

Post » Śro mar 12, 2014 22:00 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Cieszę się, że trafiłam do tego wątku w takim razie (i zamierzam zostać :)), bo to cudowne "spotkać" tak inspirujących i zaangażowanych ludzi! Oczywiście, że każdy z nas zrobiłby wszystko, co w naszej mocy dla naszych ukochanych pupili, mimo wszystko jak czytałam o przejściach Pani Gosi to zastanawiałam się, ile razy w trakcie byłabym bliska poddania się z bezsilności i tego, że nie idzie po mojej myśli!
Jeszcze raz ściskam mocno Panią i Pani ferajnę, zwłaszcza Wojtusia i trzymam kciuki, żeby mu się polepszyło!

Shoosh

Od: Pon lut 10, 2014 14:57

Post » Śro mar 12, 2014 22:06 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Shoosh pisze:Cieszę się, że trafiłam do tego wątku w takim razie (i zamierzam zostać :)), bo to cudowne "spotkać" tak inspirujących i zaangażowanych ludzi! Oczywiście, że każdy z nas zrobiłby wszystko, co w naszej mocy dla naszych ukochanych pupili, mimo wszystko jak czytałam o przejściach Pani Gosi to zastanawiałam się, ile razy w trakcie byłabym bliska poddania się z bezsilności i tego, że nie idzie po mojej myśli!
Jeszcze raz ściskam mocno Panią i Pani ferajnę, zwłaszcza Wojtusia i trzymam kciuki, żeby mu się polepszyło!

Za ciepłe i tak miłe słowa bardzo dziękuję, oczywiście serdecznie zapraszam do pozostania, wątek bedzie tak długo, jak bedzie Wojtuś, czyli pewnie te 20 lat :ok: .
Poddawałam sie wiele razy i z różnych powodów.
Tylko zawsze jednak w końcu dźwigałam się znów do pozycji pionowej...bo mam tu 9 takich małych żytek, którym jestem potrzebna i które na mnie liczą.
Ferajna zostanie wyściskana ze szczególnym uwzględnieniem Wojtusia...pod jednym warunkiem.
Nie " Pani Gosiu ". Gosiu po prostu.
Tak jest lepiej, milej i wygodniej :ok: .

vip

Post » Śro mar 12, 2014 22:08 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Dla Wojtusia, vipka i reszty ferajny ogromne :1luvu: :1luvu: :1luvu: i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 12, 2014 22:09 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Alienor pisze:Dla Wojtusia, vipka i reszty ferajny ogromne :1luvu: :1luvu: :1luvu: i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy Alienorkowi :1luvu: .
Marzenko, a z bazarku fant nie dotarł jeszcze? :?

vip

Post » Śro mar 12, 2014 22:19 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Wczoraj przyszła koszulka, dziś odebrana :D . Rzeczywiście jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 12, 2014 22:20 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Alienor pisze:Wczoraj przyszła koszulka, dziś odebrana :D . Rzeczywiście jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach.

Uffff....już sie bałam, że zaginęła w akcji.
Cieszę się, że się podoba :D .

vip

Post » Śro mar 12, 2014 22:26 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

vip pisze:Izuś, ale co zrobiłam?
Dałam sie prowadzić za rękę jak zrozpaczone dziecko.
Bo znaleźli sie nagle ludzie, którzy mnie nie uważali za świra i którzy bezinteresownie pomogli.
Plamek żyje tylko dzięki Forum :1luvu: .

Gośka - ja już wtedy jakiś czas byłam na forum , ale Twój pierwszy post, Twój ...nawet nie apel , nie prośba ...., no nie wiem jak to określić :oops: rzuciło mnie na glebę.
Plamek żyje dzięki Tobie i katgral :1luvu:

I wiesz co - to może ja jeszcze Wojtkowi zapodam sławetne OLABOGA !!!!
I będę wierzyć, że to powikłania po pp :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro mar 12, 2014 22:36 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

A ić ić! :oops: :oops:
OLABOGA nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, olaboguj zatem, ile wlezie :1luvu: .
Ja już nie takie rzeczy przed snem wygłaszam...
Do łba sobie wbiłam, że Wojtula musi przeżyć te 20 lat i już.
I mu powtarzam, żeby dobrze zapamiętał.

vip

[poprzednia][następna]