A Zosia to tak jak ja. też się robię nerwowa jak to dziadostwo widzę
A Wojtus śliczne miaukusia

Moderator: Estraven

Shoosh pisze:Pani Małgorzato, to jest niesamowite, co Pani robi dla Wojtusia! Nie sądzę, żeby wiele ludzi zrobiło coś takiego dla drugiego człowieka. Prześledziłam cały ten wątek. To niesprawiedliwe, co spotkało kotka. Jestem pełna podziwu nie tylko dla jego woli walki, ale też dla PANI woli walki. Trzymam mocno kciuki!
Caragh pisze:Piesy to moje Vipki. Jeden mi nawet zapisany
A Zosia to tak jak ja. też się robię nerwowa jak to dziadostwo widzę![]()
A Wojtus śliczne miaukusia
.
.

Annaa pisze:Może jestem naiwna i nigdy nie dopuszczam takiej myśli do siebie![]()
ale wierzę w to,że Wojtuś wyjdzie z tego![]()
vip pisze:Annaa pisze:Może jestem naiwna i nigdy nie dopuszczam takiej myśli do siebie![]()
ale wierzę w to,że Wojtuś wyjdzie z tego![]()
Aniu, ponoć wiara cuda czyni...
Takiej wiary, jak teraz, to ja chyba w życiu nie miałam!

Shoosh pisze:Cieszę się, że trafiłam do tego wątku w takim razie (i zamierzam zostać), bo to cudowne "spotkać" tak inspirujących i zaangażowanych ludzi! Oczywiście, że każdy z nas zrobiłby wszystko, co w naszej mocy dla naszych ukochanych pupili, mimo wszystko jak czytałam o przejściach Pani Gosi to zastanawiałam się, ile razy w trakcie byłabym bliska poddania się z bezsilności i tego, że nie idzie po mojej myśli!
Jeszcze raz ściskam mocno Panią i Pani ferajnę, zwłaszcza Wojtusia i trzymam kciuki, żeby mu się polepszyło!
.
.
i

Alienor pisze:Dla Wojtusia, vipka i reszty ferajny ogromne![]()
![]()
i
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Alienor pisze:Wczoraj przyszła koszulka, dziś odebrana. Rzeczywiście jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach.
vip pisze:Izuś, ale co zrobiłam?
Dałam sie prowadzić za rękę jak zrozpaczone dziecko.
Bo znaleźli sie nagle ludzie, którzy mnie nie uważali za świra i którzy bezinteresownie pomogli.
Plamek żyje tylko dzięki Forum.

.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 106 gości