*Fundusz Onkologiczny* OFERUJEMY POMOC!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Śro mar 12, 2014 19:00 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Biedny Pan Mruczko, fajnie by było mu pomóc.

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Śro mar 12, 2014 19:05 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Zaproponowałam pomoc na wątku Pana Mruczka, gdyby diagnostyka onkologiczna okazała się konieczna. Mam nadzieję, że opiekunka kota zajrzy do nas w razie potrzeby.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro mar 12, 2014 19:34 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

wiewiur pisze: to Ty sterylizowałaś tą kotkę? Czy może kogoś cytujesz? Jakieś to niejasne.

Kotkę przywiozłam na sterylkę jako wolontariusz fundacji, kotka ma "właścicieli" na gospodarstwie rolnym, ma łapać myszy- to tyle z jej życia :(

wiewiur pisze:W podlinkowanym wątku jest niewiele więcej, niż tu napisałaś, uwiarygodnij swoją prośbę choćby jakimiś zdjęciami (i nie tylko dla nas, myślę raczej o wątku "macierzystym"). Inaczej marna szansa, że doczekasz się odzewu.

Dałabym foto jakbym mogła znaleźć czytnik karty, czekam na znajomą by do mnie wpadła z czytnikiem bo u mnie ani śladu...

wiewiur pisze:Pomoc z funduszu to maksymalnie 200 zł, najchętniej na konto lecznicy, przyznawane na podstawie faktury lub rachunku wystawionego na konkretnego kota, z opisanymi czynnościami medycznymi, to nie może być wyłącznie opis typu "usługa weterynaryjna".

Wszystko rozumiem, a z tym tytułem to przecież oczywiste :D
Kazda pomoc się przyda, grosz do grosza... piszę do kogo się da, biedna Kicia :(

Paulusek

Od: Pt wrz 02, 2011 9:45

Post » Śro mar 12, 2014 19:38 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

vega29 pisze:Zaproponowałam pomoc na wątku Pana Mruczka, gdyby diagnostyka onkologiczna okazała się konieczna. Mam nadzieję, że opiekunka kota zajrzy do nas w razie potrzeby.

Ja się właśnie tam "naprodukowałam". Przytoczyłam w skrócie historię Lusi od gaggi, może przekonam właścicielkę do badania histopatologicznego.

Paulusek, ja jestem za pomocą, czekajmy na resztę dziewczyn. Może będą miały inne pytania.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Śro mar 12, 2014 20:58 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Ja też wstępnie jestem za pomocą. Roześlę pw do pozostałych członkiń funduszu w sprawie koteczki od Paulusek.
Obrazek

vega29

Post » Śro mar 12, 2014 21:21 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Jeśli Fundusz stać, to może by wspomóc oba koty?
Jestem za pomocą dla koteczki od Paulusek. Wszak Mazurka też była wiejską koteczką.

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Śro mar 12, 2014 21:36 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

ciotka59 pisze:Jeśli Fundusz stać, to może by wspomóc oba koty?
Jestem za pomocą dla koteczki od Paulusek. Wszak Mazurka też była wiejską koteczką.

Fundusz stać: ale na razie tylko Paulusek ma zamiar wykonać u kotki zabiegi związane z leczeniem raka.
Obrazek

vega29

Post » Pt mar 14, 2014 14:14 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Oto wczorajsze foto Kici

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Siwizna ja przyprószyła tu i tam... :|

Paulusek

Post » Pt mar 14, 2014 22:28 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Śliczna Czarna Dama :1luvu:
Obrazek

vega29

Post » Sob mar 15, 2014 16:48 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Kręciła się strasznie i w klatce i na kolanach tym bardziej, trudno było foto zrobić, ciągle tylko miauczała i mruczała, ocierała się itd itp. :D 90% foto poszło do kosza :lol:

Paulusek

Post » Śro mar 19, 2014 13:31 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

cudna kicia :)))))
Kotka Milka

Post » Śro mar 19, 2014 18:46 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Uzupełniłam wpłaty, mamy 802 złote :ok:
Obrazek

vega29

Post » Śro mar 19, 2014 19:32 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

vega29 pisze:Uzupełniłam wpłaty, mamy 802 złote :ok:

Serce mi podeszło do gardła i łzy do oczu gdy tu zagladnęłam, nie mogę uwierzyć w takie szczęście w nieszczęściu!...
Nie wiecie nawet jak się cieszę że są tacy ludzie jak Wy :1luvu:
Oby Kicia nie podzieliła losu Pana Mruczka i nasze wspólne wysiłki i jej walka zakończyły się sukcesem. :ok:

Kici marzy się wyjście na dwór, kilka razy wskakiwała na parapet i prosiła by ją wypuścić jak tylko widziała że coś majstruję przy oknie ale ta aura jeszcze nie dla niej...
Dziś zobaczyła znajomą twarz- swoją córkę. Byłam z nią dziś na sterylce i na szczęście miała tylko ropomacicze.
Dochodzi do siebie wolniej niż mamusia, może dlatego że dostała jeszcze antybiotyk? Jest też bardziej zestresowana, dużo płacze takim ochrypłym głosem (po narkozie) i wciąga do klatki kocyk którym jest zakryta- chce wydrapać sobie wyjście :roll:
Ogólnie jest bardziej płochliwym kotem... tylko mnie pozwala do siebie podejść- wie kto karmi :kotek:

A więc mam dziś dwie dobre wiadomości, oby tak dalej :ok:

Paulusek

Post » Śro mar 26, 2014 15:18 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Dzień dobry,
przepraszam, nie prześledzę wątku, ale chcę przekazać Funduszowi nieodpłatnie, z pokryciem kosztów przesyłki, 9 egzemplarzy mojej książki "Moje domowe tygrysy" do bazarkowych akcji na leczenie potrzebujących podopiecznych.
viewtopic.php?f=8&t=161243
Czy Fundusz jest zainteresowany?
Jeżeli tak, poproszę na pw o adres do wysyłki książek :P
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Śro mar 26, 2014 18:39 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

czitka pisze:Dzień dobry,
przepraszam, nie prześledzę wątku, ale chcę przekazać Funduszowi nieodpłatnie, z pokryciem kosztów przesyłki, 9 egzemplarzy mojej książki "Moje domowe tygrysy" do bazarkowych akcji na leczenie potrzebujących podopiecznych.
viewtopic.php?f=8&t=161243
Czy Fundusz jest zainteresowany?
Jeżeli tak, poproszę na pw o adres do wysyłki książek :P

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

No pewnie, że tak!!!

Ślicznie dziękujemy :1luvu: :flowerkitty:

Zaraz prześlę PW :ok:
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]