Witaj wieczorowo Ewciu

Moderator: Estraven
agusialublin pisze:No patrz Ewuś, trzy latka, jak to zleciało![]()
A ja Wam życzę stu lat razem, cudownych lat![]()

kuba.kaczor13 pisze:A cóż to się koteckowi z oczkiem dzieje ?
Witaj wieczorowo Ewciu
Spilett pisze:3 lata z Zuzią... ojej, aż mi się oczy spociły
wszystkiego najkociego i wiele jeszcze takich trójek! ♥

MB&Ofelia pisze:Zuzia. Z okazyji rocznicy życzymy ci dużo mniamuśności, wszystkiego najkociego i miątkiego leżanka przez długie latka u twojej Duziej. I jeszcze duzio bzykaczy, lataczy i myszków.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Ewa L. pisze:Też mam nadzieję że przejdzie ( nawet może na mnie jak musi).
Zakropliłam właśnie oczko i zakroplę jeszcze rano i zobaczymy. Rano jadę na Kaliski a gdy wrócę zobaczymy jak tam oczko. Znając siebie to pewnie tak czy siak i tak pójdziemy do weta na wypadek wszelki.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Też mam nadzieję że przejdzie ( nawet może na mnie jak musi).
Zakropliłam właśnie oczko i zakroplę jeszcze rano i zobaczymy. Rano jadę na Kaliski a gdy wrócę zobaczymy jak tam oczko. Znając siebie to pewnie tak czy siak i tak pójdziemy do weta na wypadek wszelki.
masz rację, niech fachowiec obejrzy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Też mam nadzieję że przejdzie ( nawet może na mnie jak musi).
masz rację, niech fachowiec obejrzy
Lepiej na zimne dmuchać.
Zuzia to już nie młody kociak bo ma 7 lat.
Wzięłam ją jako 4 letnią kicię a jest 3 lata czyli ma 7 lat.
Umownie dziś są jej 7 urodzinki i 3 lata razem. A urodzinki bo zaczęła nowe życie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości