Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ Foty!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 11, 2014 20:56 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

A cóż to się koteckowi z oczkiem dzieje ?
Witaj wieczorowo Ewciu :kotek:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto mar 11, 2014 20:58 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

agusialublin pisze:No patrz Ewuś, trzy latka, jak to zleciało :D

A ja Wam życzę stu lat razem, cudownych lat :1luvu: :1luvu:

Oj zleciało , zleciało i nawet nie pomyślałam że ja wielbicielka piesów tak bez reszty zakocham się w koteckach :mrgreen:
Nie żałuję ani jednego dnia spędzonego w ich towarzystwie. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto mar 11, 2014 21:01 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

kuba.kaczor13 pisze:A cóż to się koteckowi z oczkiem dzieje ?
Witaj wieczorowo Ewciu :kotek:

Coś nam się dzisiaj oczko spsuło. Najpierw nim mrugała i zaczęło łzawić - takie duże krople łez. Potem zielona ropka zebrała się w kąciku a oczko jest lekko zaczerwienione. Kupiłam krople ze świetlika i jeszcze wieczorkiem zakroplimy i zobaczymy rano jak to wygląda.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 11, 2014 21:02 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

Spilett pisze:3 lata z Zuzią... ojej, aż mi się oczy spociły :1luvu:
wszystkiego najkociego i wiele jeszcze takich trójek! ♥

Bardzo dziękujemy Madzik! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 11, 2014 21:03 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

:( Tulamy kotecka . :?

Oby to tylko jakiś uraz przy zabawie lub inne głupstwo :ok: .czekam na wieści :!:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto mar 11, 2014 21:03 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

Wiesz co, ja moim zapuszczam krople takie jak dla ludzi, takie dał mi kiedyś vet i pomagają
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto mar 11, 2014 21:04 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

może to tylko po jakiejś zabawie, będziemy trzymać :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto mar 11, 2014 21:06 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

Pewnie sobie zatarła i dlatego oczko ropieje
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto mar 11, 2014 21:09 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

Zuzia. Z okazyji rocznicy życzymy ci dużo mniamuśności, wszystkiego najkociego i miątkiego leżanka przez długie latka u twojej Duziej. I jeszcze duzio bzykaczy, lataczy i myszków.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen

Obrazek
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto mar 11, 2014 21:10 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

mam nadzieję,że przejdzie ślepko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nam te krople bardzo pomogly
Misiak miała tak zaropiałe oczy,że po przebudzeniu nie mogła ich otworzyć
Na konkurs brzuszków dałyśmy takie jedno zdjęcie.Jak malutka z nakrapianym brzuniem leży na nakrapianym kocyku.I właśnie,jak cyknęłam to zdjęcie,z jakieś 15 minut po Misia się przebudziła i nie mogła otworzyć oczu.Myślałam ,że zejdę wtedy
Szybkie maglowanie forum ( tegoż) i fon do weta
I wet nam zapodał te krople.Po tych kroplach do dzisiaj zero śladu,mam nadzieję,że z moją maskotką też tak będzie,bo Zuzik to taka żywa maskotka,że można ją lizać po pysiu,do bólu jęzora, własnego,oczywizda
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 11, 2014 21:17 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

Też mam nadzieję że przejdzie ( nawet może na mnie jak musi).
Zakropliłam właśnie oczko i zakroplę jeszcze rano i zobaczymy. Rano jadę na Kaliski a gdy wrócę zobaczymy jak tam oczko. Znając siebie to pewnie tak czy siak i tak pójdziemy do weta na wypadek wszelki. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 11, 2014 21:20 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

MB&Ofelia pisze:Zuzia. Z okazyji rocznicy życzymy ci dużo mniamuśności, wszystkiego najkociego i miątkiego leżanka przez długie latka u twojej Duziej. I jeszcze duzio bzykaczy, lataczy i myszków.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen

Obrazek

Ojej! :D
Ale śliczne ciasto - piękne :1luvu:
Bardzo wam dziękuję za pamięć moje kochane koleżaneczki Ofelku i Karmusiu.
Zuzia bardzo wzruszona
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 11, 2014 21:25 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

Ewa L. pisze:Też mam nadzieję że przejdzie ( nawet może na mnie jak musi).
Zakropliłam właśnie oczko i zakroplę jeszcze rano i zobaczymy. Rano jadę na Kaliski a gdy wrócę zobaczymy jak tam oczko. Znając siebie to pewnie tak czy siak i tak pójdziemy do weta na wypadek wszelki. :mrgreen:

masz rację, niech fachowiec obejrzy
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto mar 11, 2014 21:33 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

mir.ka pisze:

Lepiej na zimne dmuchać.
Zuzia to już nie młody kociak bo ma 7 lat.
Wzięłam ją jako 4 letnią kicię a jest 3 lata czyli ma 7 lat.
Umownie dziś są jej 7 urodzinki i 3 lata razem. A urodzinki bo zaczęła nowe życie. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 11, 2014 21:36 Re: Zuzia i Pola po raz 18 ♥♥♥ I 3 latka stuknęło razem...

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Lepiej na zimne dmuchać.
Zuzia to już nie młody kociak bo ma 7 lat.
Wzięłam ją jako 4 letnią kicię a jest 3 lata czyli ma 7 lat.
Umownie dziś są jej 7 urodzinki i 3 lata razem. A urodzinki bo zaczęła nowe życie. :D

najlepsze jakie mogło się kotkowi trafić :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek

kuba.kaczor13

[poprzednia][następna]