Moderator: Moderatorzy
pixie65 pisze:Ale Coolio to Maine Coon
Coolio waży prawie 12 kg, więc przelicz proporcjonalnie do wagi swojej kiciYagutka pisze:400 g Finefooda?? O matko, Maćkowi właśnie spodobał się ostatnio Finefood (mam kilka smaków), ale jak zje 100 g, to się cieszę, więcej w niego nie wchodzi. No, czasem dojdzie do 150...
Miga pisze:Coolio waży prawie 12 kg, więc przelicz proporcjonalnie do wagi swojej kiciYagutka pisze:400 g Finefooda?? O matko, Maćkowi właśnie spodobał się ostatnio Finefood (mam kilka smaków), ale jak zje 100 g, to się cieszę, więcej w niego nie wchodzi. No, czasem dojdzie do 150...
To jest ważne. Zabezpiecz kota tak, aby nie miał dostępu do roślin. Siatki, worki, reklamówki też nie powinny być w zasięgu kota ...nika1987 pisze:
A może podgryzła kwiatka (bo zdarza się jej - widzę po liściach) i to ją podtruło lekko i spowodowało to chudnięcie?
Nie wiem czy to ważne i istotne ale ona bardzo lubi lizać i mlaskać jakieś worki, siatki, jednorazówki...
Pomocy bo nie wiem co robić![]()
Miga pisze:To jest ważne. Zabezpiecz kota tak, aby nie miał dostępu do roślin. Siatki, worki, reklamówki też nie powinny być w zasięgu kota ...nika1987 pisze:
A może podgryzła kwiatka (bo zdarza się jej - widzę po liściach) i to ją podtruło lekko i spowodowało to chudnięcie?
Nie wiem czy to ważne i istotne ale ona bardzo lubi lizać i mlaskać jakieś worki, siatki, jednorazówki...
Pomocy bo nie wiem co robić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości