te w piwnicy pewnie też

prosimy o domy tymczasowe i stałe dla tych cudnych, biednych kociaków
Moderator: Estraven
wibryska pisze:zaproponujcie proszę nowy tytuł wątku
trzeba napisać, że czas do końca marca - jak to wszystko mądrze napisać, żeby się zmieściło w tytule ?
peggysu pisze:Czy adopcja Żanetki lub Frezji jest aktualna- na dokocenie, domek w Warszawie.
wibryska pisze:są nowe zdjęcia i opisy kotów :
https://www.facebook.com/events/8174106 ... mall_reply
aby powiększyć zdjęcie kliknijcie na miniaturkę:
koty z piwnicy - są oswojone :
kot Delfin z piwnicy (może to ten z krótkim ogonkiem ?) :
-
kotka Blondyna - wysterylizowana, łagodna kotka, bardzo lękliwa ponieważ jest przeganiana przez inne koty,
ciekawska i sympatyczna kicia - szuka domku :
-
kot/kotka nad kaloryferem (to chyba to cudo z reportażu wygrzewające się na kaloryferze)=^..^=
![]()
NITKA/KARINKA pisze:Ten post omyłkowo trafił do innego watkupeggysu pisze:Czy adopcja Żanetki lub Frezji jest aktualna- na dokocenie, domek w Warszawie.
BOZENAZWISNIEWA pisze:wibryska pisze:zaproponujcie proszę nowy tytuł wątku
trzeba napisać, że czas do końca marca - jak to wszystko mądrze napisać, żeby się zmieściło w tytule ?
ja bym tak napisała:30marca 26kotów wyleci na ulice...."(nie wiem ile jest sztuk,wiec wpiszcie jak to wygląda w realu
" ślepaczek z piwnicy,
- kotka Żaneta z piwnicy z lekkim paraliżem tylnych łapek"
jesli sa łagodne ,dogaduja się z innymi to je mozna do mnie dac,pod warunkiem,ze nie znajda domków",wieć w ostatecznosci te koty wezmę,jako,że móg dom to raczej ślepkowo-kustykowe
Myśle jednak,że takie koty pójda,bo ludziom szkoda kotów kalekich,martwie się o piwniczne dzikuski![]()
najpilniej trzeba Blondyne wyadoptowac do domu spokojnego,jak z ogłoszeniami jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot] i 368 gości