Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 06, 2014 20:17 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

ab. pisze:Ja będę kroiła jutro :strach:

Z ilu kilo mięcha? Też z kurczaczka, czy coś innego?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt mar 07, 2014 18:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

1 kg krowy i 0,5 indyka + podroby :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt mar 07, 2014 20:52 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Doberek wieczorkiem Dziewczyny :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob mar 08, 2014 15:24 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Witajcie! :D
Miau miało dziś jakąś awarię, długo nie mogłam wejść. A jak już weszłam, to się nie mogłam zalogować, bo zamiast strony do logowania pojawiły mi się dwa obrazki z kotami. Jeden pytał, czy coś nie tak, drugi odpowiadał, że wszystko 8O
Na szczęście już jestem.
Pogoda u nas piękna. Koty balkonowały chyba ze dwie godziny. Ja niestety musiałam wziąć się za sprzątanie, pranie i tym podobne "przyjemności" :?
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob mar 08, 2014 15:41 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Cześć Dziewczyny :1luvu:
co porabiacie :D
Obrazek

agusialublin

Post » Sob mar 08, 2014 18:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

MB to nie była awaria tylko dziś w nocy nastąpiła zmiana łącz internetowych przez administratora . Internet ma być 10 razy szybszy i lepszy.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob mar 08, 2014 19:41 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

Ewa L. pisze:MB to nie była awaria tylko dziś w nocy nastąpiła zmiana łącz internetowych przez administratora . Internet ma być 10 razy szybszy i lepszy.

Acha. Wierzę na słowo. W każdym razie miau wariowało, a później przestało.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob mar 08, 2014 19:44 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

MB&Ofelia pisze:Witajcie! :D
Miau miało dziś jakąś awarię, długo nie mogłam wejść. A jak już weszłam, to się nie mogłam zalogować, bo zamiast strony do logowania pojawiły mi się dwa obrazki z kotami. Jeden pytał, czy coś nie tak, drugi odpowiadał, że wszystko 8O
Na szczęście już jestem.
Pogoda u nas piękna. Koty balkonowały chyba ze dwie godziny. Ja niestety musiałam wziąć się za sprzątanie, pranie i tym podobne "przyjemności" :?

Wyjaśnienie problemów jest tu: viewtopic.php?f=5&t=161000

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob mar 08, 2014 19:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny :1luvu:

Hmmm... A cóż my możemy porabiać? :wink:
Pannice śpią. Wcześniej trochę zjadły, chwilę pobrykały, wspólnie zrobiłyśmy porządek w pudełku na kocie zabawki (kilka wyrzuciłam, w tym kompletnie zmaltretowaną, zgniecioną i wyłysiałą myszkę). Ile te koty mają gratów! 8O Zabawek ze sto, a i tak najchętniej bawią się tylko kilkoma. Albo moją frotką do włosów :?
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob mar 08, 2014 19:59 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

MB&Ofelia pisze:

Pannice śpią. Wcześniej trochę zjadły, chwilę pobrykały, wspólnie zrobiłyśmy porządek w pudełku na kocie zabawki (kilka wyrzuciłam, w tym kompletnie zmaltretowaną, zgniecioną i wyłysiałą myszkę). Ile te koty mają gratów! 8O Zabawek ze sto, a i tak najchętniej bawią się tylko kilkoma. Albo moją frotką do włosów :?

to tak jak u mnie, zabawek jak w przedszkolu, walają się po całym mieszkaniu i oczywiście zero zainteresowania ze strony kotków 8)
no chyba że ja się bawię z kotkami, bo same to po co się bawić, niech duza lata i biega za kotkami :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob mar 08, 2014 20:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

agusialublin pisze:
MB&Ofelia pisze:

to tak jak u mnie, zabawek jak w przedszkolu, walają się po całym mieszkaniu i oczywiście zero zainteresowania ze strony kotków 8)
no chyba że ja się bawię z kotkami, bo same to po co się bawić, niech duza lata i biega za kotkami :mrgreen:

Duża najlepszą zabawką kota

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob mar 08, 2014 20:01 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-lizu lizu i

MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:Witajcie! :D
Na szczęście już jestem.

Wyjaśnienie problemów jest tu: viewtopic.php?f=5&t=161000

To teraz wiem dlaczego znów mi miau muli jak muliło.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]