ab. pisze:Ja będę kroiła jutro
Z ilu kilo mięcha? Też z kurczaczka, czy coś innego?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ab. pisze:Ja będę kroiła jutro
Ewa L. pisze:MB to nie była awaria tylko dziś w nocy nastąpiła zmiana łącz internetowych przez administratora . Internet ma być 10 razy szybszy i lepszy.
MB&Ofelia pisze:Witajcie!![]()
Miau miało dziś jakąś awarię, długo nie mogłam wejść. A jak już weszłam, to się nie mogłam zalogować, bo zamiast strony do logowania pojawiły mi się dwa obrazki z kotami. Jeden pytał, czy coś nie tak, drugi odpowiadał, że wszystko![]()
Na szczęście już jestem.
Pogoda u nas piękna. Koty balkonowały chyba ze dwie godziny. Ja niestety musiałam wziąć się za sprzątanie, pranie i tym podobne "przyjemności"
agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
co porabiacie
MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
co porabiacie
Hmmm... A cóż my możemy porabiać?![]()
Pannice śpią. Wcześniej trochę zjadły, chwilę pobrykały, wspólnie zrobiłyśmy porządek w pudełku na kocie zabawki (kilka wyrzuciłam, w tym kompletnie zmaltretowaną, zgniecioną i wyłysiałą myszkę). Ile te koty mają gratów!Zabawek ze sto, a i tak najchętniej bawią się tylko kilkoma. Albo moją frotką do włosów
agusialublin pisze:MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
co porabiacie
Hmmm... A cóż my możemy porabiać?![]()
Pannice śpią. Wcześniej trochę zjadły, chwilę pobrykały, wspólnie zrobiłyśmy porządek w pudełku na kocie zabawki (kilka wyrzuciłam, w tym kompletnie zmaltretowaną, zgniecioną i wyłysiałą myszkę). Ile te koty mają gratów!Zabawek ze sto, a i tak najchętniej bawią się tylko kilkoma. Albo moją frotką do włosów
to tak jak u mnie, zabawek jak w przedszkolu, walają się po całym mieszkaniu i oczywiście zero zainteresowania ze strony kotków![]()
no chyba że ja się bawię z kotkami, bo same to po co się bawić, niech duza lata i biega za kotkami
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Witajcie!![]()
Miau miało dziś jakąś awarię, długo nie mogłam wejść. A jak już weszłam, to się nie mogłam zalogować, bo zamiast strony do logowania pojawiły mi się dwa obrazki z kotami. Jeden pytał, czy coś nie tak, drugi odpowiadał, że wszystko![]()
Na szczęście już jestem.
Pogoda u nas piękna. Koty balkonowały chyba ze dwie godziny. Ja niestety musiałam wziąć się za sprzątanie, pranie i tym podobne "przyjemności"
Wyjaśnienie problemów jest tu: viewtopic.php?f=5&t=161000
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości