TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 05, 2014 18:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

:ok: :ok: :ok: za Fibisia i dziś :)

A jak reszta zwierzaczków?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro mar 05, 2014 22:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Kochani zaczyna sie nowy miesiac i moze zrobimy skladke na karme Royal Urinary HD na ktorej jest kilka kotkow u Justy? :oops: :kotek:

Karma w krakvecie kosztuje 140 zl : http://www.krakvet.pl/royal-canin-urinary-p-11469.html

Liczy sie kazda złotówka, doslownie kazda. :ok:

Ja bede skarbnikiem i zamowie karme jak sie zbierze kwota:) i karma idzie od razu do Justy :)

Daje 30 zł na poczatek :ok:

Za każdą złotówkę bardzo bardzo Dziekujemy! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Śro mar 05, 2014 23:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

dorzucę 20zł, proszę o nr konta :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro mar 05, 2014 23:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:Kochani zaczyna sie nowy miesiac i moze zrobimy skladke na karme Royal Urinary HD na ktorej jest kilka kotkow u Justy? :oops: :kotek:

Karma w krakvecie kosztuje 140 zl : http://www.krakvet.pl/royal-canin-urinary-p-11469.html

Liczy sie kazda złotówka, doslownie kazda. :ok:

Ja bede skarbnikiem i zamowie karme jak sie zbierze kwota:) i karma idzie od razu do Justy :)

Daje 30 zł na poczatek :ok:

Za każdą złotówkę bardzo bardzo Dziekujemy! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo dziekujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro mar 05, 2014 23:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze:dorzucę 20zł, proszę o nr konta :)

Fantastycznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 05, 2014 23:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze::ok: :ok: :ok: za Fibisia i dziś :)

A jak reszta zwierzaczków?

Fibi po poniedziałkowej wizycie u weta było lepiej , wczoraj nie sikał pod siebie i był żwawy , ale niestety dzis znów spadek formy , znów sika pod siebie , znów silny ból kręgosłupa i znów dostał kilka zastrzyków , przeciw bólowe i przeciw zapalne i będzie miał podany lek przeciw bólowy nowej generacji , lek który działa przez miesiąc , ale najpierw musi być podany po dwóch tyg a potem tylko co miesiąc i tak dalej , boże jak ten lek na niego nie zadziała to juz chyba nie mamy wyjścia , boje sie :(:(:(

A inne ok , dokazują jak zawsze :ok: , a była u nas dzis miko_bs :lol: :lol: :lol: i była z nami u weta i w markecie po ręczniki papierowe i rybe surową i z LAryską i Maksiem na spacerze i mi pomogła w domu bo ja dziś też mam kryzys , pije co pół godzi pół litra wody a i tak ciągle chce mi sie pić i to bardzo , aż mi niedobrze i mam zawroty głowy , nie wiem co sie ze mną dzieje ,muszę dzis sie predzej położyć bo padnę :( wszystko mnie boli :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 05, 2014 23:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

I za Twoje zdrówko :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw mar 06, 2014 10:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Fibisiu :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw mar 06, 2014 21:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

dorzucam 30 zł :-)

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Czw mar 06, 2014 22:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa&Zwierzaki pisze:
phantasmagori pisze:dorzucę 20zł, proszę o nr konta :)

Fantastycznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ekstra:D Dziekujemy!

marivel pisze:dorzucam 30 zł :-)

Dziekujemy pieknie :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochani to mamy juz 80złotych :D
Zostało jeszcze 60 zł.. kto dorzuci kilka grosików? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nr konta podam jak cala kwota sie zgromadzi :ok:

AgaS1987

Post » Czw mar 06, 2014 22:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa&Zwierzaki pisze:
A inne ok , dokazują jak zawsze :ok: , a była u nas dzis miko_bs :lol: :lol: :lol: i była z nami u weta i w markecie po ręczniki papierowe i rybe surową i z LAryską i Maksiem na spacerze i mi pomogła w domu bo ja dziś też mam kryzys , pije co pół godzi pół litra wody a i tak ciągle chce mi sie pić i to bardzo , aż mi niedobrze i mam zawroty głowy , nie wiem co sie ze mną dzieje ,muszę dzis sie predzej położyć bo padnę :( wszystko mnie boli :(

Justys jak sie czujesz? :ok: :ok: :ok: :ok:

AgaS1987

Post » Pt mar 07, 2014 11:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

marivel pisze:dorzucam 30 zł :-)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 07, 2014 11:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Bardzo źle , kolejna noc nieprzespana bo co chwilkę musiałam pic i do wc , jestem bardzo słaba a nie mam jak iść do lekarza bo nie mam ubezpieczenia :( Na razie ratuje sie lekami dostępnymi bez recepty bo to może jest tylko infekcja ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 07, 2014 11:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa&Zwierzaki pisze:
AgaS1987 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Bardzo źle , kolejna noc nieprzespana bo co chwilkę musiałam pic i do wc , jestem bardzo słaba a nie mam jak iść do lekarza bo nie mam ubezpieczenia :( Na razie ratuje sie lekami dostępnymi bez recepty bo to może jest tylko infekcja ...

Jejku no :( A wygrzewasz sie? bo to bardzo pomaga..

AgaS1987

Post » Pt mar 07, 2014 16:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

A możesz sobie zbadać cukier?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

[poprzednia][następna]