A jak reszta zwierzaczków?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaS1987 pisze:Kochani zaczyna sie nowy miesiac i moze zrobimy skladke na karme Royal Urinary HD na ktorej jest kilka kotkow u Justy?![]()
![]()
Karma w krakvecie kosztuje 140 zl : http://www.krakvet.pl/royal-canin-urinary-p-11469.html
Liczy sie kazda złotówka, doslownie kazda.![]()
Ja bede skarbnikiem i zamowie karme jak sie zbierze kwota:) i karma idzie od razu do Justy
Daje 30 zł na poczatek![]()
Za każdą złotówkę bardzo bardzo Dziekujemy!![]()
![]()
phantasmagori pisze::ok:![]()
za Fibisia i dziś
![]()
A jak reszta zwierzaczków?
Justa&Zwierzaki pisze:phantasmagori pisze:dorzucę 20zł, proszę o nr konta
Fantastycznie![]()
![]()
marivel pisze:dorzucam 30 zł
Justa&Zwierzaki pisze:
A inne ok , dokazują jak zawsze, a była u nas dzis miko_bs
![]()
![]()
i była z nami u weta i w markecie po ręczniki papierowe i rybe surową i z LAryską i Maksiem na spacerze i mi pomogła w domu bo ja dziś też mam kryzys , pije co pół godzi pół litra wody a i tak ciągle chce mi sie pić i to bardzo , aż mi niedobrze i mam zawroty głowy , nie wiem co sie ze mną dzieje ,muszę dzis sie predzej położyć bo padnę
wszystko mnie boli
AgaS1987 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:
![]()
![]()
i była z nami u weta i w markecie po ręczniki papierowe i rybe surową i z LAryską i Maksiem na spacerze i mi pomogła w domu bo ja dziś też mam kryzys , pije co pół godzi pół litra wody a i tak ciągle chce mi sie pić i to bardzo , aż mi niedobrze i mam zawroty głowy , nie wiem co sie ze mną dzieje ,muszę dzis sie predzej położyć bo padnę
wszystko mnie boli
Justys jak sie czujesz?![]()
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:AgaS1987 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:
![]()
![]()
wszystko mnie boli
Justys jak sie czujesz?![]()
![]()
![]()
Bardzo źle , kolejna noc nieprzespana bo co chwilkę musiałam pic i do wc , jestem bardzo słaba a nie mam jak iść do lekarza bo nie mam ubezpieczeniaNa razie ratuje sie lekami dostępnymi bez recepty bo to może jest tylko infekcja ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 69 gości