Śpiące kociaki som takie słodkie, że ho ho ho ho

Teemuś ma śliczne wąsiki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rilla07 pisze:Taak, chciałabym też chociaż dzień być kotem... spać kiedy chcę, jedzonko podane, miseczki umyjane, zero zmartwień![]()
Teemol ma śmieszne wąsy bo są białeJak do nas trafił to miał pojedyncze czarno-białe, które później mu wypadły prawie wszystkie
![]()
Jak zawieźliśmy Teemolcię w październiku na kastrację, to wetka zapytała "rany, gdzie on ma wąsy?".
Teraz odrosły i dostojnie się prezentują
Miraclle pisze:Biedak stracił wąsiki![]()
Za to teraz ma ślicznesuper to wygląda on taki grafitowy, a wąsiki białe.
Tofiś jak go brałam z ulicy to miał wszystkie wibrysy połamane, tragedia. Teraz to kot pełną gębą![]()
Być kotem o tak, ale takim jak u Nas, domowymnie ulicznikiem, schroniskowym
Spilett pisze:Ja czasem płakam jak pomyślę, jaki los mógłby spotkać Perełkę gdybym ja jej nie spotkała
Rilla07 pisze:Taak, chciałabym też chociaż dzień być kotem... spać kiedy chcę, jedzonko podane, miseczki umyjane, zero zmartwień![]()
Teemol ma śmieszne wąsy bo są białeJak do nas trafił to miał pojedyncze czarno-białe, które później mu wypadły prawie wszystkie
![]()
Jak zawieźliśmy Teemolcię w październiku na kastrację, to wetka zapytała "rany, gdzie on ma wąsy?".
Teraz odrosły i dostojnie się prezentują
Myszolandia pisze:hehe,a ja każdy wąsik Mysi co znajdę,chowam do jednego kryształka i zrobił się nieeeezły zestaw
Spilett pisze:A Perełs ukontentowana na moich kolanach
Myszolandia pisze:hehe,a ja każdy wąsik Mysi co znajdę,chowam do jednego kryształka i zrobił się nieeeezły zestaw
Annaa pisze:Ja mam kilka kulek z plasteliny z powbijanymi znalezionymi wąsikami![]()
Moja córka mówi,że kiedyś sklonujemy sobie z tego któregoś z naszych kotów
Miraclle pisze:Mają szczęście nasze futra, że mają nas![]()
![]()
![]()
Wiecie co, ja żadnego wąsika nie mam na pamiątkęNie raz znajduję przy sprzątaniu
![]()
Muszę zacząć zbieraćklonowanie to jest to
![]()
Widziałam nawet taki program jak ludzi klonują swoich pupili![]()
Witamy z rana ślemy pozdrowienia dla Dużej, a jak chłopaczków miziaczki i cmokasy![]()
![]()
Myszolandia pisze:Witamy czwartkowo![]()
Miraclle pisze:Jest z czego klonować Mysię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 66 gości