♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 05, 2014 17:47 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Witanko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Śpiące kociaki som takie słodkie, że ho ho ho ho :mrgreen: mozna na nie paczać i paczać i nigdy się nie nudzą :1luvu:
Teemuś ma śliczne wąsiki :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro mar 05, 2014 20:22 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Taak, chciałabym też chociaż dzień być kotem... spać kiedy chcę, jedzonko podane, miseczki umyjane, zero zmartwień :D

Teemol ma śmieszne wąsy bo są białe :mrgreen: Jak do nas trafił to miał pojedyncze czarno-białe, które później mu wypadły prawie wszystkie :roll:
Jak zawieźliśmy Teemolcię w październiku na kastrację, to wetka zapytała "rany, gdzie on ma wąsy?".
Teraz odrosły i dostojnie się prezentują :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Śro mar 05, 2014 20:28 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:Taak, chciałabym też chociaż dzień być kotem... spać kiedy chcę, jedzonko podane, miseczki umyjane, zero zmartwień :D

Teemol ma śmieszne wąsy bo są białe :mrgreen: Jak do nas trafił to miał pojedyncze czarno-białe, które później mu wypadły prawie wszystkie :roll:
Jak zawieźliśmy Teemolcię w październiku na kastrację, to wetka zapytała "rany, gdzie on ma wąsy?".

Biedak stracił wąsiki :ryk:
Za to teraz ma śliczne :mrgreen: super to wygląda on taki grafitowy, a wąsiki białe.
Tofiś jak go brałam z ulicy to miał wszystkie wibrysy połamane, tragedia. Teraz to kot pełną gębą :ryk:

Być kotem o tak, ale takim jak u Nas, domowym :ok: nie ulicznikiem, schroniskowym :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Śro mar 05, 2014 20:55 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Miraclle pisze:Biedak stracił wąsiki :ryk:
Za to teraz ma śliczne :mrgreen: super to wygląda on taki grafitowy, a wąsiki białe.
Tofiś jak go brałam z ulicy to miał wszystkie wibrysy połamane, tragedia. Teraz to kot pełną gębą :ryk:

Być kotem o tak, ale takim jak u Nas, domowym :ok: nie ulicznikiem, schroniskowym :(

I to dowodzi temu, że wbrew dzikiej kociej naturze, nasze futra najlepiej mają się w domu ze swoimi Dużymi :)
Tofiś i Kubuś promienieją, takie są piękne i zadbane :1luvu:

Obserwuję osiedlowe koty, są dokarmiane i mają schronienia, ale sama myśl, ile niebezpieczeństw na nie czyha, jednak utwierdza mnie w przekonaniu, że koty, które ktoś wziął pod swój dach i tym samym odebrał tą "wolność", mają szansę na lepsze życie, zdrowsze, gdzie nie ma głodu ani zimna...
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Śro mar 05, 2014 20:57 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Ja czasem płakam jak pomyślę, jaki los mógłby spotkać Perełkę gdybym ja jej nie spotkała :(

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro mar 05, 2014 21:08 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Spilett pisze:Ja czasem płakam jak pomyślę, jaki los mógłby spotkać Perełkę gdybym ja jej nie spotkała :(

Mam tak samo, jak sobie pomyślę, co by było, gdybym drugi raz nie wyszła po Muszka...
Właśnie śpi cały zadowolony na pościeli :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro mar 05, 2014 21:08 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

A Perełs ukontentowana na moich kolanach :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro mar 05, 2014 23:39 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:Taak, chciałabym też chociaż dzień być kotem... spać kiedy chcę, jedzonko podane, miseczki umyjane, zero zmartwień :D

hehe,a ja każdy wąsik Mysi co znajdę,chowam do jednego kryształka i zrobił się nieeeezły zestaw :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 05, 2014 23:51 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Dobrze mają nasze koty że trafiły na nas i do nas :1luvu:
Myszolandia pisze:hehe,a ja każdy wąsik Mysi co znajdę,chowam do jednego kryształka i zrobił się nieeeezły zestaw :mrgreen:

Ja mam kilka kulek z plasteliny z powbijanymi znalezionymi wąsikami :mrgreen:
Moja córka mówi,że kiedyś sklonujemy sobie z tego któregoś z naszych kotów :lol:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw mar 06, 2014 0:08 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Spilett pisze:A Perełs ukontentowana na moich kolanach :1luvu:

Ona słodko śpi Ci na kolanach :1luvu:
Teemol włazi tylko by possać, czasem przyśnie, ale nie na długo :D

Myszolandia pisze:hehe,a ja każdy wąsik Mysi co znajdę,chowam do jednego kryształka i zrobił się nieeeezły zestaw :mrgreen:

Annaa pisze:Ja mam kilka kulek z plasteliny z powbijanymi znalezionymi wąsikami :mrgreen:
Moja córka mówi,że kiedyś sklonujemy sobie z tego któregoś z naszych kotów :lol:

Ja przez te 3 lata znalazłam tylko 2 Muszynowe wąsy, mam je schowane :)
Za to Teemośkowych nie znalazłam w ogóle :roll:

Dobranoc dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Czw mar 06, 2014 0:35 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

ja kiedyś wstawiałam Mysiowe
Annaa też fajny pomysł z tymi kulkami plastelinowymi
Mi jak zaczełam "zbierać" wąsiki wpadł w oko kryształ,dostany na 18-tkę hehe
Też spadam :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw mar 06, 2014 7:45 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Mają szczęście nasze futra, że mają nas :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wiecie co, ja żadnego wąsika nie mam na pamiątkę :( Nie raz znajduję przy sprzątaniu :oops:
Muszę zacząć zbierać :wink: klonowanie to jest to :mrgreen:
Widziałam nawet taki program jak ludzi klonują swoich pupili :ryk:

Witamy z rana ślemy pozdrowienia dla Dużej, a jak chłopaczków miziaczki i cmokasy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Czw mar 06, 2014 10:24 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Witamy czwartkowo :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw mar 06, 2014 14:52 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Jest z czego klonować Mysię :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Czw mar 06, 2014 15:56 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Miraclle pisze:Mają szczęście nasze futra, że mają nas :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wiecie co, ja żadnego wąsika nie mam na pamiątkę :( Nie raz znajduję przy sprzątaniu :oops:
Muszę zacząć zbierać :wink: klonowanie to jest to :mrgreen:
Widziałam nawet taki program jak ludzi klonują swoich pupili :ryk:

Witamy z rana ślemy pozdrowienia dla Dużej, a jak chłopaczków miziaczki i cmokasy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzień dobry :1luvu:
No mają szczęście, mają :mrgreen:
Czasem jak obserwuję te moje ogony to aż im zazdroszczę beztroski :D
Jednak wszystko bym dla nich zrobiła, oby tylko były szczęśliwe w tym małym mieszkanku :)

Myszolandia pisze:Witamy czwartkowo :1luvu:

Obrazek

Hello :1luvu:
Ale kolekcja ! :ryk:
I to wszystko jednej Myszki? :D

Miraclle pisze:Jest z czego klonować Mysię :mrgreen:

Dokładnie :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]