I jak napisała Britta - łapki mają jak gwiazdeczki. Muszę sprostować - wszystkie teksty, które się pojawiają w Jeżurkowie są autorstwa mojego M

Ja jestem od czyszczenia klatek
Gdy rozum śpi budzą się upiory, więc myślę, że warto pokazywać różne zachowania. Myślimy z informatykiem, który wspiera nasz ośrodek i fundację myślą techniczną nad dalszymi filmikami, albo kamerą internetową. Filmiki najlepiej byłoby robić za pomocą kamer zdalnych, bo przy ludziach jeże zachowują się inaczej. Ale to zwierzęta wieczorne i nocne, więc, żeby film był dobry kamery muszą być bardzo czułe. Z kolei kamera internetowa to wysyłanie danych w świat ... To wszystko oznacza straszne koszty

Ale nie rezygnujemy całkiem - może uda się wciągnąć w projekt jakiegoś producenta kamer, albo jakąś firmę ? Będziemy myśleć jak u mnie w pracy skończy się hardcore
I w sumie tu napiszę, bo nie chcę zaśmiecać Twojego wątku jeżami - Jeżynka Legionowska miała resekcję główki kości udowej. Nasz pan doktor powiedział, że mamy dać jej kilka dni na dojście do siebie zacząć rehabilitację. Jak najwcześniej. Z pewnych powodów rehabilitacja nie była możliwa i jeżynka nie miała dużo ruchu. Doszła do siebie, ale łapka jest mniej sprawna pozostałe.