a było to tak - weszła Kinnia do lasu ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 03, 2014 10:45 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

no to sobie popiszę
Jasio wczoraj był spokojniutki, nieco nie podobało mu się smarowanko ale jak zwykle zniósł to z godnością.

Ichigo bez zmian.

Kara bez zmian.

Kropek - czekamy na opisy, kłujemy pupę i się modlimy.

Czy naprawdę na całym forum nie ma ludzi z Wawy, którzy mieszkają w ok Wawra?
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon mar 03, 2014 23:51 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

nie wiem Kiniu, na pewno są ale może ich nie być na Miau :cry:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto mar 04, 2014 5:19 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

napisałam do Kasi Pisarskiej, wraca na antenę z nowym programem, mam nadzieję wielką, że się odezwie
podałam telefony z ogłoszenia ale być może będzie sie kontaktowała przez FB

prosiłam ją kiedyś o pomoc dla jednej z naszych forumowych koleżanek - nie odmówiła ;-)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto mar 04, 2014 21:27 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

super, dzięki wielkie

dzięki

może coś ruszy

Joanna czy Ty naprawdę chcesz Jasia?
Obrazek

Kinnia

Post » Wto mar 04, 2014 22:20 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

Za zdrowie :ok: :ok: i DSy :ok: :ok: i za odnalezienie Borysa :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 05, 2014 21:02 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

byłam dzisiaj z Kropkiem na kujce u weta i ....... zrobiłam awanturę dwum paniom a w zasadzie pani matce i pani córce, które to z radością kretyna mnożą shih tzu i sprzedaja jak leci - kto chce. dzisiaj włsnie były z 3 miesięczną sunią, którą dzień wczesniej sprzedały a dzisiaj odwieziono ją spowrotem z komentarzem, że pies jest do uspienia i oni chca innego, drugiego. i te debilki dały 8O
okazało sie, że u maleństwa rozwija się galopujaco bebeszjoza i moze byc róznie.
no nie zdzierzyłam po prostu i poszło :evil:

Jasiek jutro na kontrolę do weta - wielkich nadziei nie mam, w mojej ocenie jest jak było
Karusia .....
Ichigo w końcu załatwil sie zwartą masą 8O ale końcówka musiała być :evil: oczywiście była krew, niewiele ale była
patrzac na całokształt leczenia jego jelit to jest jakis postęp - zaczynam miec podejrzenie co do jakiegoś naczynia bardzo na wierzchu, ewidentnie cały czas cos podkrwawia żywą krwią :roll: i jest niie do zagojenia :evil:
Kropcio j.w
Obrazek

Kinnia

Post » Czw mar 06, 2014 9:48 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

Kinnia ,może warto by było zadzwonić do Pani Doroty Sumińskiej która ma (chyba) w każdą niedziele audycję i poprosić o ogłoszenie piesa .?
Naprawdę audycja cieszy się dużą popularnością.
Druga sprawa ,kiedy szukałam swojej suni na FB. była akcja zbierania ludzi do rozwieszania plakatów o znalezionym piesku .
Dużo nieznanych sobie ludzi (ja też) przybyło na umówione spotkanie i akcja powiodła się.!
Może i tego warto spróbować? ,akcję organizowali z Psygarnij ,napisz do nich ,dopytaj.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw mar 06, 2014 10:22 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

:ok: :ok: za poprawę zdrowia u chorych, domki dla zdrowych tymczasów i za znalezienie Borysa :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt mar 07, 2014 13:57 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

dorcia44 pisze:Kinnia ,może warto by było zadzwonić do Pani Doroty Sumińskiej która ma (chyba) w każdą niedziele audycję i poprosić o ogłoszenie piesa .?
Naprawdę audycja cieszy się dużą popularnością.
Druga sprawa ,kiedy szukałam swojej suni na FB. była akcja zbierania ludzi do rozwieszania plakatów o znalezionym piesku .
Dużo nieznanych sobie ludzi (ja też) przybyło na umówione spotkanie i akcja powiodła się.!
Może i tego warto spróbować? ,akcję organizowali z Psygarnij ,napisz do nich ,dopytaj.

Borys nie ma tyle szczęścia aby ludzie ustawiali sie w kolejce do wieszania ogłoszeń
nie odkryłam jeszcze jak to działa - ten pies jest po prostu nikomu nie potzrebny
tak, jestem rozgoryczona, tak jestem zła, tak czuję się bezradna, tak mam pretensję do całego swiata i tego na górze
od początku było źle, krzywo i pod górkę
jedna Pchełeczka czy jedna dziewczyna z dogo nie ogarną takiego terenu
może ja jestem dziwna, a moze Borys został skazany
nie wiem
prosze i błagam ....... i nic
teraz sa już ogłoszenia wydrukowane po bardzo promocyjnej cenie - kto je rozwiesi?
dzisiaj biegam i staram się pożyczyc pieniążki na zapłatę za druk - na fb cisza, 300 osób i cisza
może jestem niesprawiedliwa,
może roszczeniowa, moze .....
ale nie jestem niezniszczalna

z psygarnij nikt mi nie odpowiada ....... i nie tylko mnie, nie odpowiada od początku gdy Borys zginął

co mam zrobic?
jak mam wysłać ten mail aby ktos zechciał na niego zareagować?

tak, jestem zła i zdesprowana
nie chcę Cię urazić, obrazić czy być niegrzeczna
tak czuję i myślę
p. Sumińskiej nie znam, jesli ktokolwiek zna dzwońcie, proscie, przekonujcie

tak jak juz wcześniej pisałam - jesli każdy zrobi co może, jakaś szansa istnieje
na teraz Borys nie ma szans
facet, który szukał swojego psa i znalazł - twierdzi, ze gdy milknie telefon, znaczy, że nie ma ogłoszeń ...... mój telefon milczy od 2 dni
Obrazek

Kinnia

Post » Pt mar 07, 2014 14:09 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

podeslij nr konta, przeleje 50 zł
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt mar 07, 2014 14:15 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

Jasio czuje się gorzej - wczoraj wetka pobierała materiał z róznych części Jasia, grzyb jest wszedzie, na całym Jasiu. chłopak ma zmienione lecznie. wetka szuka sposobu pomocy.

Kara .....
Ichigo ciut lepiej - ciekawe na jak długo

Kropek - za chwilę wszystko będzie wiadomo, wczoraj skończyl zastrzyki, węzeł ograniczony, wiemy skąd tak masywny stan zapalny, za chwilkę znów będą mnie straszyć sądem i linczem
Obrazek

Kinnia

Post » Pt mar 07, 2014 14:16 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

Ewa.KM pisze:podeslij nr konta, przeleje 50 zł

pisz do Megii 2 - ona załtwiała, pewnie ona zapłaciła lub nie
Obrazek

Kinnia

Post » Pt mar 07, 2014 14:38 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

Ewa.KM pisze:podeslij nr konta, przeleje 50 zł

O miło mi już wysyłam pw. :)
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt mar 07, 2014 17:51 Re: Wawa-Wawer-Radość- kto pomoże kleić ogłoszenia Borysa!

Musze zaczac studiowac mykologie chyba boje sie lekow doustnych na grzyba strasznie uszkadzaja watrobe nie wiem jak Was pocieszyc
JM Qua (*)

JOANNAM

Od: Pon lis 24, 2008 14:54

[poprzednia][następna]