Trzymajcie się dzielnie, kciuki za Wojtusia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip pisze:Wojtuś właśnie zjadł obiadek. Niezbyt dużo, ale wstał i potruchtał sam do miseczki.
Nie ma zbyt wiele sił...składam to na karb osłabienia chorobą.
alab108 pisze:Gosiu ostatnio usłyszałam od wetki, że ona leczy zwierzaka, a nie jego wyniki. Tu na tym forum też gdzieś to czytałam. Może to jest i banalne ale....Wojtusiu jedz i zdrowiej![]()
![]()
alab108 pisze:Gosiu ostatnio usłyszałam od wetki, że ona leczy zwierzaka, a nie jego wyniki. Tu na tym forum też gdzieś to czytałam. Może to jest i banalne ale....Wojtusiu jedz i zdrowiej![]()
![]()
Bianka 4 pisze:Gosieńko, tak sobie dzisiaj patrzyłam na wyniki badań Małego i czegoś mi w nich brakuje...
Zazwyczaj laboratorium podaje np. ALT 97,70 a po prawej stronie powinny być normy, do których trzeba się odnieść (podobnie jest przy badaniach "ludzkich"), a na tym co wstawiłaś tego nie widzę... czy tego tam nie ma czy "ucięłaś" przy robieniu zdjęcia? To jest bardzo ważne, bo każde laboratorium ma swoje normy. Jeżeli tego nie ma to skąd lekarz ma wiedzieć czy np. poziom bilirubiny jest podwyższony czy nie...
vip pisze:..
A on sie przytula...
Tak ma byc zawsze!
Innej opcji nie przewiduję. I już.
novacianka pisze:zgadzam się z Bianką, a nawet jeśli nie normy, to chociaż jednostki. przy niektórych parametrach są podane, przy innych nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], Magda_lena, Talka i 87 gości