Zosik pisze:violet - uwierz mi - Wyleniały JEST brzydki.![]()
NIE WIERZĘ

wszak nie ma brzydkich kotów
w każdym razie z tego zdjęcia nie wynika

Gratuluję złapania Buby,
teraz za sterylkę!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zosik pisze:violet - uwierz mi - Wyleniały JEST brzydki.![]()
margoth82 pisze:dobrze, że Bubcia zdrowaKlodziątko strasznie do niej podobny z mordeczki. Udało mi się fotek pstryknąć. Niestety żeby on pozował to trzeba go trzymać, bo cały czas jest w ruchu.Tu go zdybałam jak ułożył się do snu przed chwilą (w tle gacie mojego M)
.
Maciuś ma kamola w pęcherzu-wyszło na USG. Leczymy się.
margoth82 pisze:no więc....J-C nie został nigdzie ogłoszony, a już domków mam 3.
I to takich, ze ze świecą szukać. Za dwa tygodnie ten najlepsiejszy z najlepszych przyjedzie na rekonesans zobaczyć czy się z Klodzinkiem polubią czy nie. Na razie nic nie mówię, żeby nie zapeszyć.
margoth82 pisze:Dziewczyny będę mieć Wasze pingwiniaste na uwadze - z tym, że 2 moje domki to by raczej konkretnie J-C chciały, bo go poznały. Ten trzeci domek chce ogólnie kociastego do towarzystwa dla swojej koty i absolutnie nie upiera się na młodziaka (nawet sugestia była żeby kot był już dorosły) i jeśli tam J-C nie sprzedam to jak najbardziej Wasze pingwinki mogę zareklamować
...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości