Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
miły pisze:Zgadzam się na wizyty ale ludzi co mają do tego kompetencje a nie jakiś ludzi z ulicy mój dom to nie burdel że każdy może sobie po nim latać tylko wyspecjalizowane osoby wpuszczone będą ale tutaj już nie będę szukał jakoś zeszło powietrze ze mnie.
miły pisze:widzę że ze mnie zrobiliście zbrodniarza... A akurat spotkałem kilka ufnych kotów spotykałem je pod klatkami które chciały do domku i jakoś cało wróciły ze skórką na sobie... Gdybym chciał futra to bym sobie pożyczył snajperke i nie pytał nawet gdzie one mogą się znajdować tylko szedł byle gdzie pierwszego napotkanego i kulka to po pierwsze... po drugie zrobić człowieka nie wiadomo kogo nie znając to naprawdę żenada ale dobra chciałem coś zrobić dla kotów jak kiedyś robiłem dla psów i dalej robię. Ale tak jak mnie określiliście to poprostu poniżej krytyki i żałuje że tu się zarejestrowałem. Żegnam.
miły pisze:Sorry za wyrażenie ale mnie bulwers wziął że jestem niewiadomo kim bo nie dam się byle cywilom po domu szwędać. Uprawnionym tak ale nie uprawnionym nawet przez próg nie puszczę jak już mówiłem to nie dom publiczny że każdy sobie wchodzi z zewnątrz.
vacances2020 pisze:miły pisze:widzę że ze mnie zrobiliście zbrodniarza... A akurat spotkałem kilka ufnych kotów spotykałem je pod klatkami które chciały do domku i jakoś cało wróciły ze skórką na sobie... Gdybym chciał futra to bym sobie pożyczył snajperke i nie pytał nawet gdzie one mogą się znajdować tylko szedł byle gdzie pierwszego napotkanego i kulka to po pierwsze... po drugie zrobić człowieka nie wiadomo kogo nie znając to naprawdę żenada ale dobra chciałem coś zrobić dla kotów jak kiedyś robiłem dla psów i dalej robię. Ale tak jak mnie określiliście to poprostu poniżej krytyki i żałuje że tu się zarejestrowałem. Żegnam.
pozyczyl sobie snajperke????wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mziel52 pisze:Może autor wątku sądzi, że o takiego dzikusa bezdomnego nikt potem go nie zapyta.
Nie o zimowe futerka chodzi czasem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot], Jura i 9 gości