Musimy przeczekać, bo Tosia chora trochę. Jak ja z nią wytrzymam?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:Może znowu wyjedź na parę dni![]()
Amika6 pisze:Całkiem jak małe dzieckojak głowa przykryta, to uważa się za niewidoczne
![]()
Klarcia ma śliczną białą etolę.
I tak jak u moich Kocianków w tym samym miejscu włos jest krótszy niż na reszcie kota
bakakaj pisze:Piękna ta Twoja Tosia
agusialublin pisze:Ja wiedziałam że na jednym kotku to się u Ciebie nie skończy![]()
jak dziewczyny, rozrabiają?
maueczarne pisze:Amika6 pisze:Całkiem jak małe dzieckojak głowa przykryta, to uważa się za niewidoczne
![]()
Klarcia ma śliczną białą etolę.
I tak jak u moich Kocianków w tym samym miejscu włos jest krótszy niż na reszcie kota
Ja nigdy nie rozumiałam z tym chowaniem głowy tylko
Biała etola u Klarki u góry nieco dłuższa, ale potem krótsza. Może biała sierść gorzej rośnie?Zgadzałoby się poniekąd, bo po sterylizacji na brzuchu do dzisiaj nie odrosło tak długie jak reszta, a brzuchol biały cały.
bakakaj pisze:Piękna ta Twoja Tosia
Tosia szaraczek z rudymi plamkami i nikomu nie podobała się, chociaż ja twierdzę, że ma swój urokDziękujemy za miłe słowa.
agusialublin pisze:Ja wiedziałam że na jednym kotku to się u Ciebie nie skończy![]()
jak dziewczyny, rozrabiają?
Ja chciałam mieć dwa koty w sumie, ale sytuacja mi nie pozwalała. Teraz samo się stało. I swoim pytaniem o rozrabianiu wywołałaś wilka z lasu...
Otóż dzisiaj szalone małpy dały pokaz możliwości![]()
Jakiś czas temu zauważyłam, że Klara nauczyła się otwierać drzwi do sypialni. Najpierw skacze na klamkę, potem z biegu wali w drzwi i swoim ciężarem je wypycha. A jak nie daje rady to i Tośka napiera taranem na drzwi i otwierają. Podejrzałam je w weekend. Wracam dzisiaj do domu o 22, a tam co? Cisza, brak kotów pod drzwiami i brak znaków życia... jedynie smród niezły![]()
Otworzyły małpy drzwi do sypialni i sobie je później od wewnątrz zamknęły zatrzaskując się w sypialni. Tośka zestresowała się i zrobiła nieładną kupę pod drzwiami w sypialni. Na szczęście nic więcej, ale zasmrodziła cały dom. Właśnie wietrzę![]()
![]()
![]()
Jutro idę po klamkę w formie gałki. I po zamek. Będę zamykać na klucz i już.
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, Lifter, zuza i 415 gości