agusialublin pisze:mir.ka pisze:co tam Inusiu u Ciebie?
Duża zajęła się tobą? nakarmiła? wymiziała?
taa, akuratDuża to się pewnie opitala i Inusia nie wygłaskana
Masz rację, Ciociu!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:mir.ka pisze:co tam Inusiu u Ciebie?
kuba.kaczor13 pisze:A u nas nie ma balkonu. Za to okna są osiatkowane ,a za oknem ogród
MaryLux pisze:agusialublin pisze:mir.ka pisze:co tam Inusiu u Ciebie?
Masz rację, Ciociu!
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:A u nas nie ma balkonu. Za to okna są osiatkowane ,a za oknem ogród
A co to jest ogród, Wujku?
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:mir.ka pisze:co tam Inusiu u Ciebie?
Masz rację, Ciociu!
no ładnie![]()
za karę wysyłam do Duzęj Gumisia sikaczu![]()
Duza biegem miziaj Inusię, ale jużbo z Gumisiem to nie przelewki
kuba.kaczor13 pisze:MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:A u nas nie ma balkonu. Za to okna są osiatkowane ,a za oknem ogród
A co to jest ogród, Wujku?
ogród to takie miejsce gdzie Duzi często robię grilla ,ale kotkom nie wolno tam chodzić .
Nie wiadomo dlaczego ? przecież tam są czasmi obce koty , sroki wrzeszczą jak głupie i lataja
różne mniamuśne latacze bzykacze![]()
MaryLux pisze:Wujku, czy tam nie ma za dużo powietrza i roślinek, a za mało poduszeczek dla kotów?
kuba.kaczor13 pisze:MaryLux pisze:Wujku, czy tam nie ma za dużo powietrza i roślinek, a za mało poduszeczek dla kotów?
Tam jest bardzo niebezpiecznie dla spokojnych domowych kotków.Pięknie ,ale niebezpiecznie.
Bardzo pilnuję moich kotek aby się tam nigdy nie wypuszczały .Bał bym się o nie.
MaryLux pisze:mir.ka pisze:co tam Inusiu u Ciebie?
Jakąś tam szasetkę dała i poszła książkę czytać.
MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Dlaczego Duża Cię wybieliła Ineczko![]()
![]()
![]()
Ogryzek
Bo jest wiśnia!
To trzeba ją zmienić na jakąś lepszą!
Bym to zrobiła. Nawet Chrzestna tak kiedyś mówiła, że moja Duża jest niedobra. Ale jak powiedziałam, żeby mnie w takim razie zabrała z powrotem i poszukała innej Dużej, to się wypięła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 32 gości