felin pisze:Łoooo, ale urósł![]()
Ale Lucuś chyba szczuplejszy
No proszę Cię
Birfanka pisze:Aaaaaa, jakie cudne foty!!!![]()
![]()
A już nie chce mi się zgrywać kolejnych
Moderator: Estraven
felin pisze:Łoooo, ale urósł![]()
Birfanka pisze:Aaaaaa, jakie cudne foty!!!![]()
![]()
casica pisze:felin pisze:Łoooo, ale urósł![]()
No proszę Cię![]()
Dżygit jest jak niteczka
![]()
casica pisze:Napisałam, że nie szczy?![]()
casica pisze:Nie dałaś koteczkowi szansy na umycie się?Zua Amica, zua.

jozefina1970 pisze:Niewykluczone...
Mru, pomimo, że jest grzecznym kotem, tfu, tfu, też wymusza różne rzeczy. Z tym, że ona nie leje, drapie za to rzeczy, na których drapanie jestem uczulona.
Cwane te koty, jak ch...a
Amica pisze:Krople dr Bacha mojej Soni nie pomogły, pomogło Feli Way.Natomiast moja koleżanka stosowała krople z dobrym skutkiem właśnie w przypadku kotki sikającej.
Myślę, że pomysł z obróżką wart wypróbowania, feromony są stosowane m.in w przypadku siusiania poza kuwetą. Jeśli wydaje Ci się, że to sikanie to objaw buntu czy próba postawienia na swoim to jest nadzieja, że on z tego wyrośnie z czasem.
A na wszelki wypadek pakuj plecaczek, może się kto skusi na Dżygita przed Śmigusem Dyngusem?
Olat pisze:To Ci się trafił charakternik
Trzymam kciuki, żeby pomogło odizolowanie od kołder
No i jest nadzieja, że wraz ze spadkiem hormonów i z wiekiem trochę się łobuz wyciszy i utemperuje...
mziel52 pisze:Stara się kocina sprostać swojemu imieniu. Chciałaś macho, to maszByło go nazwać Misiem.
Mam bardzo podobnego Buraka, miły ale ostatni cham, na domiar złego z nieusuwalnymi jajami.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 571 gości