7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 18, 2014 20:12 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Samanta i Serek w nowym domu pierwszą noc biegały po calej chałupie, zaliczyły bezbłednie kuwete, pare razy omiotły swą obecnością łóżko NOWYCH:)
drapak pod sam sufit okazal się miejscem do skoków na łóżko probujących spać. na szczescie następny dzien był niedzielą wiec Nowi Ludzie jakoś dali radę funkcjomować. Następna noc już lepsza , spokojniejsza a dziś w nocy wieści donoszą iż rodzeństwo pospało się na łózku wspólnie z Nowymi i dalo im wreszcie podrzemać. Przytulanki były i mizianki nad ranem. Samanta bardziej. Serek wciąż jeszcze lekko wycofany ale jak ja go znam, to jeszcze dzień , może dwa a potem na głowę ludzikom wejdzie ze swoją nocno- wczesno ranną miłością:) Jest dobrze i szczęśliwa jestem ogromnie.

Czarne czekają. zapytań sporo ale jakoś nic się nie finalizuje. O burasiątka tez były zapytania ale jakoś się wyciszyły, oględnie mówiąc.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto lut 18, 2014 23:25 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

to jednym słowem dobrze,jak Kubuś Asiu?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lut 19, 2014 8:22 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Super, że dzieciaki tak pięknie się zaaklimatyzowały :D To teraz za pozostałe koteczki :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lut 19, 2014 17:35 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Po takich wieściach dzionek zupełnie inaczej wygląda :1luvu:

:piwa: :piwa: :piwa:

i za resztę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lut 20, 2014 0:55 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

BOZENAZWISNIEWA pisze:to jednym słowem dobrze,jak Kubuś Asiu?

Kubusiowi powoli wraca jego normalność. Zwoje mózgowe popalily się po tylu atakach padaczkowych. Juz normalnieje. Biedny jest strasznie i kocham go bardzo:)

asia2

Post » Czw lut 20, 2014 7:53 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Biedny Kubuś :( Ciotka głaski przesyła dla Kubunia i całego zwierzyńca :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Pt lut 21, 2014 18:44 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

POtrzebuje kciuków mocnych za buraski.
Dziś były fajni ludzie oglądac je aby wybrać jedną do domu. Z wywiadu jest świetnie.
Kciuki potrzebne dla mnie i ew argumentacja aby udalo mi się przekonać je do adopcji dwoch dziewczynek. Nie widzę dużych szans ale może.... Muszę tylko coś wymyślić!!!

asia2

Post » Pt lut 21, 2014 20:25 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Asiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt lut 21, 2014 20:49 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

:ok: :ok: :ok:
a jakie maja argumenty przeciwko dwóm kotom a jakie za jednym kotem?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 21, 2014 21:56 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

W sumie to chodzi tylko o to, że tak do konca nie są u siebie. Niby tak ale biora pod uwagę i taki scenariusz ze za lat kilka czy szybciej będą ,musialy zmienić mieszkanie. Sytuacja nie jest jakaś dramatyczna ale wiadomo, że jak się od kogoś zależy to może byc rożnie. Może nic takiego się nie wydarzyć.

asia2

Post » Pt lut 21, 2014 22:20 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

asia2 pisze:W sumie to chodzi tylko o to, że tak do konca nie są u siebie. Niby tak ale biora pod uwagę i taki scenariusz ze za lat kilka czy szybciej będą ,musialy zmienić mieszkanie. Sytuacja nie jest jakaś dramatyczna ale wiadomo, że jak się od kogoś zależy to może byc rożnie. Może nic takiego się nie wydarzyć.

nie do końca rozumiem - chodzi o to, ze z jednym kotem się łatwiej przeprowadzić w razie czego? Czy że teraz mają mneijsza przestrze ń do dyspozycji i obawiają się, zę dwóm kotom będzie za ciasno, czy też moze osoba, z kt,ora mieszkają obecnie zgadza się tylko na jednego kota?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lut 22, 2014 0:24 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

raczej, że będą dysponowąc mniejszym lokalem. Dla mnie to nie ma znacznia ale nie mam juz argumentów.

asia2

Post » Sob lut 22, 2014 0:38 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

asia2 pisze:raczej, że będą dysponowąc mniejszym lokalem. Dla mnie to nie ma znacznia ale nie mam juz argumentów.

a mowilas im, że mniejszy jest dla ludzi , dla kotow się nie zmniejsza bo koty sie poruszają w trzech wymiarach i to kwestia mebli itp i przez to nie odczuwają zmniejszenia przestrzeni?

Marzenia11

Post » Sob lut 22, 2014 11:57 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:raczej, że będą dysponowąc mniejszym lokalem. Dla mnie to nie ma znacznia ale nie mam juz argumentów.

a mowilas im, że mniejszy jest dla ludzi , dla kotow się nie zmniejsza bo koty sie poruszają w trzech wymiarach i to kwestia mebli itp i przez to nie odczuwają zmniejszenia przestrzeni?

mówiłam, że dla kotek to nie ma znaczenia . Póki co nie mam odpowiedzi. Nie wiem jak to odczytać.mam nadzieję że dobrze będzie.

asia2

Post » Sob lut 22, 2014 12:07 Re: 7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kciuki są :ok: :ok: :ok:
ale one wiedzą, ze się nie upierasz przy dwóch? Bo jak nie to mogą się nie odezwać.
Zresztą, co ma być to będzie, nie moamy niestety wpływu na wszystko.

Marzenia11

[poprzednia][następna]