minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 21, 2014 7:27 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

:ok: :ok: za odnalezienie Borysa całego i zdrowego :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lut 21, 2014 11:10 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

nie wiem co mam napisać :(
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt lut 21, 2014 11:27 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

pomyslmy pozytywnie :)
przede wszystkim ważne są teraz ogłoszenia. może osoby, które zadeklarowały pieniądze na nagrodę mogłyby tymczasem przekazać chociaż część tych pieniędzy na ogłoszenia? może ktoś z czytających wątek, też zechce się dołączyć, tak zeby jak najwięcej ogłoszeń w gazetach było. tym bardziej, ze nie ma za wielu chętnych do rozwieszania. no i poproszę o dane do przelewu :)

ewado

Od: Czw paź 14, 2010 15:14

Post » Pt lut 21, 2014 11:53 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

Hej witajcie.
To Borys jest w Rembertowie ???
Dziewczyny to już chyba nie jest daaaleko poza Warszawą, prawda ?
Rembertów pamiętam co prawda tylko z tego, że 20-ścia parę lat temu się tam jeździło na tzw. "ciuchy" :oops:
No ale dzięki temu wiem, że to dość blisko, źle że Bory wędruje, ale dobrze że go ciągnie w kierunku Pragi bodajże .
Może w końcu znajdzie się ktoś kto w okolicy mieszka i czujnym okiem rzuci tu i tam - Rembertów to już nie koniec świata.

Trzymam kciuki w takim razie mocniej zaciśnięte.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt lut 21, 2014 12:46 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

Na mapie do Pragi Południe to spory kawałek. I Las im. Króla Jana Sobieskiego jest, w lesie chyba łatwo się schować. Niedaleko jest też Zielonka, z kolejnej strony to już w ogóle dzikie pola.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lut 21, 2014 13:08 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

witam Wszystkich, którym los Borysa nie jest obojętny

Ludziska
2 dni wisiałam na telefonie i w końcu jest tak : pani, z którą dokonałam ustaleń i zamówienia mówi, że: dostanę fakturę na do zapłaty za ogłoszenia modułowe, faktura będzie miała nr i tam mozna będzie dokonywac wpłat za ogłoszenie - bezposrednio. Ta pani mówi, że może na bieżąco informowac o stanie spłaty - zwykle jest to 14 dni. jedno ogłoszenie, jednego dnia kosztuje brutto 90 zł.
jak dostanę ją na mail wstawię jej nr - zamówiłam na poniedziałek ten co bedzie.

kto chce pomóc może lub bezposrednio.

jesli Borys chodzi po terenie - a nie możemy oplakatować całej Wawy ... to jest jedyny sposób aby dotrzeć do jak największej liczby ludzi w Wawie i na jej obrzeżach - okoliczne miejscowości.

zważywszy na sytuację i całokształt - nie znajduję innego sposobu

edit
warszawiaków z dostepem do bezpłatnego metro prosze o weryfikacje i ocenę stanu ogłoszenia w gazecie.
Obrazek

Kinnia

Post » Pt lut 21, 2014 17:54 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

własnie odebrałam http://w2s.agora.pl/38/1783438.pdf

dostałam do akceptacji - tak będzie wyglądać ogłoszenie Borysa
Obrazek

Kinnia

Post » Pt lut 21, 2014 18:35 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

Przelew poszedł. :kotek:

ewado

Od: Czw paź 14, 2010 15:14

Post » Pt lut 21, 2014 19:22 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

Tak mi przyszło do głowy. Czy ktoś mógłby rozwiesić ogłoszenia w okolicach Warszawy Wileńskiej?
To jest stacja z której mnóstwo ludzi jeździ w okolice w które Borys mógł pójść. Kompletnie tam nie bywam a plany ogłoszeniowe mamy w innym kierunku.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Sob lut 22, 2014 16:38 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

Musi się udać go odnaleźć :ok: :ok: :ok:
Poszedł grosik na Borysa
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob lut 22, 2014 17:21 Re: Wawa Rembertów - pomóżcie Borysowi, podobno źle z nim

dziękuje dziewczyny za pomoc

dzisiaj -jak co sobotę- przejeżdżałam obok "psiego" pola ..... jak to boli :cry:
a powinnam cieszyc się, powinnyśmy wszystkie/wszyscy tańczyć z radości
utrzymac przy życiu w nieprzychylnych warunkach- wykarmić - wyleczyć/leczyć- znaleźć DS/DT dla 4 psów ....
przecież to niesamowite, osiągnięte wspólnymi siłami, wspólnym wysiłkiem, nakładem czasu i pracy, staraniem - wielką miłoscią do Braci Mniejszych i szacunkiem dla siebie wzajemnie

nie umiem sie cieszyć
nie jestem w stanie o niczym innym myśleć jak o Borysie i tym, że może gdzies tam ginie
Obrazek

Kinnia

Post » Nie lut 23, 2014 22:51 Re: Wawa Wileńska - kto pomoże kleić ogłoszenia!

nikogo z okolic Wileńskiej?
Obrazek

Kinnia

Post » Nie lut 23, 2014 23:03 Re: Wawa Wileńska - kto pomoże kleić ogłoszenia!

Ja jestem z okolic Wileńskiej. Postaram się jutro obkleić okolicę, mam jeszcze trochę plakatów od dziewczyn, zostały po Rembertowie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pon lut 24, 2014 23:38 Re: Wawa Wileńska - kto pomoże kleić ogłoszenia!

Fajnie. Jeśli tam bywasz to zwróć także uwagę na przystanki przesiadkowe w kierunku centrum. Tam gdzie ludzie stoją i czekają. Ogrodzenia do metra pewnie nadal są więc przydadzą się nam. :twisted: :twisted: :twisted:
Kilka ostatnich dni oklejałam Rembertów, Zielonkę, Kobyłkę, Ossów i Wołomin. Byłam też w lecznicach które mają podpisane umowy z miastem włącznie z przechowaniem w schronie więc tam są powiadomieni. Oby tylko nie zerwali tych ogłoszeń to przy takiej pogodzie powiszą trochę.
Sygnał z Wołomina był zaraz po zawieszeniu ogłoszeń. Jest szansa że się uda Borysa złapać.

Trzymamy kciuki! :ok:
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Pon lut 24, 2014 23:59 Re: Wawa Wileńska - kto pomoże kleić ogłoszenia!

Pchełka odwaliłaś kawał dobrej roboty. Szacun
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

[poprzednia][następna]