Moderator: Estraven
Myszolandia pisze:Shiro ,a co WY tam macie w tle,to jakaś rzeka czy staw Wasz?
AYO pisze:A jak bym miała taki akwenik, tobym se pochodziła, popluskała się albo na materacyku poleżała i byłoby zajedwabiście bo woda niweluje działanie słońca, które coraz gorzej znoszę
Mogłabym się tez pluskać grupowo - wtedy jest weselej
AYO pisze:A tam jest optymalnie - trawniczek, na trawniczku leżaczek z podnózkiem, stoliczek z parasolem i akwenik w zasięgu płetwy![]()
![]()
shira3 pisze:Śpią na dworze. Mają po budzie, z których mało kiedy korzystają, jak silny mróz są wpuszczane do garażu albo pomieszczenia gospodarczego - tam jest piec c.o. to ciepło. Ale tylko Drago z tej możliwości korzysta. Dyzio nie jest zainteresowany. Poza zimą sypiają często na tarasie, jest drewniany (moje marzenie) to izoluje od ziemi.Myszolandia pisze:Shiro ,a co WY tam macie w tle,to jakaś rzeka czy staw Wasz?
To nie u nas - zajmuję się zwierzakami na czas wyjazdu przyjaciółki. U niej w domu.
U nich jest jeziorko.
Ja mam stawy.
ważne, żeby znaleźć to swojeshira3 pisze:Czasem się trafi takie miejsce na ziemi....
shira3 pisze:Śpią na dworze. Mają po budzie, z których mało kiedy korzystają, jak silny mróz są wpuszczane do garażu albo pomieszczenia gospodarczego - tam jest piec c.o. to ciepło. Ale tylko Drago z tej możliwości korzysta. Dyzio nie jest zainteresowany. Poza zimą sypiają często na tarasie, jest drewniany (moje marzenie) to izoluje od ziemi.
izka53 pisze:AYO pisze:A jak bym miała taki akwenik, tobym se pochodziła, popluskała się albo na materacyku poleżała i byłoby zajedwabiście bo woda niweluje działanie słońca, które coraz gorzej znoszę
Mogłabym się tez pluskać grupowo - wtedy jest weselejAYO pisze:A tam jest optymalnie - trawniczek, na trawniczku leżaczek z podnózkiem, stoliczek z parasolem i akwenik w zasięgu płetwy![]()
![]()
W myślach moich czytasz...![]()
![]()
I jeszcze laptopik na kolana
psiama pisze:Shirka zażądaj od mężusia własny taras drewniany choć by taki mini mini, no przeciez nie odmówi ?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 441 gości