WĄTEK ILUSTROWANY. Lolek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 18, 2014 13:03 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Avian pisze:Frodo, nie zdejmuj opatrunku, taki ładny, pod kolor :ok:

Opatrunek zmieniamy co trzy dni. Teraz mamy klasyczny, biały (troszkę brudny na końcu po spacerku) :)

Obrazek

Obrazek
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto lut 18, 2014 13:05 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Będzie dobrze :ok:

Podesłać Ci trochę wapnia dla kociąt? Irish Cal, w proszku do dosypywania do jedzonka. Może przyspieszyć zrastanie się kości.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto lut 18, 2014 13:06 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku ... 8)

Kot ze Shreka może mu po myszki biegać skubańcowi... :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lut 18, 2014 13:08 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

No nie, dlugo nie pisalam, ale tego nie moge nie skomentowac! Frodo kochany, zdrowiej!
Kto dal temu prymitywowi wiejskiemu dyplom lesnika?! Dobrze zrobiliscie, zwierzaki same sie nie wybronia.
U nas z kolei poluja...Jak widze te wszystkie luksusowe samochody terenowe przed domem, natychmiast zamykam koty. Oni maja gdzies do kogo strzelaja, byle strzelac...
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Wto lut 18, 2014 13:09 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Avian pisze:Podesłać Ci trochę wapnia dla kociąt? Irish Cal, w proszku do dosypywania do jedzonka. Może przyspieszyć zrastanie się kości.

Iza, a można to gdzieś kupić? Nie chcę Ci robić kłopotu...

AYO pisze:Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku ... 8)

Kot ze Shreka może mu po myszki biegać skubańcowi... :kotek:

:lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto lut 18, 2014 13:10 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Daj mi adres na pw, wyślę. Ja kupiłam moim, a to jest tak ogromne opakowanie, że do końca swiata nie zjedzą :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto lut 18, 2014 13:15 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Biedny Frodziaszek :( , dobrze, że to było blisko domu i mogliście usłyszeć, że potrzebuje pomocy :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lut 18, 2014 13:17 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Avian pisze:Daj mi adres na pw, wyślę. Ja kupiłam moim, a to jest tak ogromne opakowanie, że do końca swiata nie zjedzą :lol:

Ok, dziękuję! :D

AgaPap pisze:Biedny Frodziaszek :( , dobrze, że to było blisko domu i mogliście usłyszeć, że potrzebuje pomocy :ok:

Ja jestem bardzo przeczulona i gdy któregoś kota nie ma dłużej niż 20 minut, wołam. Zawsze się meldują. Gdyby się nie odezwał szukalibyśmy do skutku :ok:

Chat pisze:No nie, dlugo nie pisalam, ale tego nie moge nie skomentowac! Frodo kochany, zdrowiej!
Kto dal temu prymitywowi wiejskiemu dyplom lesnika?! Dobrze zrobiliscie, zwierzaki same sie nie wybronia.
U nas z kolei poluja...Jak widze te wszystkie luksusowe samochody terenowe przed domem, natychmiast zamykam koty. Oni maja gdzies do kogo strzelaja, byle strzelac...

Chatku! Jak miło Cię widzieć :1luvu:
Dziękujemy że się odezwałaś z życzeniami zdrowia :)

U nas w okolicznych lasach też polują, niestety :( . Zawsze gdy przejeżdżam samochodem obok takich kilku głupków ustawionych w szeregu na skraju leśnej drogi i czekających na naganianą zwierzynę, głośno trąbię, żeby im wypłoszyć zwierzaki :twisted: . Patrzą za mną z wielką nienawiścią :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto lut 18, 2014 16:01 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Fredo jak nam ciebie szkoda. :(
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

Post » Wto lut 18, 2014 19:38 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

JoasiaS pisze:U nas w okolicznych lasach też polują, niestety :( . Zawsze gdy przejeżdżam samochodem obok takich kilku głupków ustawionych w szeregu na skraju leśnej drogi i czekających na naganianą zwierzynę, głośno trąbię, żeby im wypłoszyć zwierzaki :twisted: . Patrzą za mną z wielką nienawiścią :wink:

:ok: :ok: :ok:

Mój mąż dwa lata temu został namówiony przez kolegę, który należy do koła łowieckiego, żeby się do nich przyłączył. :evil: :evil: :evil: Tam jest tak, że musisz mieć wprowadzającego i chyba przez rok jeździsz tylko jako obserwator itp. Na polowaniu był chyba ze 2-3 razy, ale mu tak marudziłam, łącznie z tym, że jakby zabił jakieś zwierzątko to gotowam jestem się rozwieść, że odpuścił sobie :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lut 18, 2014 19:56 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

O zesz kurka wodna jego mać!!!! Bez wyobraźni gadzina :evil:
Biedny frodziaszek, proszę cmoknąć biedaka od ciotki w chorą łapkę i lewe uszko. I szepnąć, że nawet z opatrunkiem jest naj :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lut 18, 2014 20:29 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

AgaPap pisze:Mój mąż dwa lata temu został namówiony przez kolegę, który należy do koła łowieckiego, żeby się do nich przyłączył. :evil: :evil: :evil: Tam jest tak, że musisz mieć wprowadzającego i chyba przez rok jeździsz tylko jako obserwator itp. Na polowaniu był chyba ze 2-3 razy, ale mu tak marudziłam, łącznie z tym, że jakby zabił jakieś zwierzątko to gotowam jestem się rozwieść, że odpuścił sobie :mrgreen:

No i bardzo dobrze :ok:
shira3 pisze:Biedny frodziaszek, proszę cmoknąć biedaka od ciotki w chorą łapkę i lewe uszko. I szepnąć, że nawet z opatrunkiem jest naj :1luvu:

On już sobie opracował system ściągania tych opatrunków :? . Dziś po południu już dwa razy bandażowaliśmy łapę, by nie rozlizywał rany szorstkim jęzorem :? . Nie chcę pakować go w kołnierz, ale jak tak dalej pójdzie, stanie się to koniecznością :|
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto lut 18, 2014 23:17 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Biedny Frodziaszek, a co do sąsiada, to bęcwał i dobrze, że nie odpuściliście.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro lut 19, 2014 8:19 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Biedny Frodo - oby łapeczka szybko się zagoiła :ok: Paskudna historia :|

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lut 19, 2014 8:32 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Zdrowiej szybko Frodziasz

Smutna historia
Ale Frodziaszek jest bardzo dzielny
Wracaj szybko do 200 % formy
:ok: :ok: :ok: :ok:
Moje koty jak siedziałam w domku na bezrobociu były szczśliwe bo miały możliwość wychodzenia
A teraz pańcia wstaje ale więzinieotwiera się dopierow weekend :mrgreen:

MAXYMA

Od: Czw cze 12, 2008 15:03

[poprzednia][następna]