Avian pisze:Frodo, nie zdejmuj opatrunku, taki ładny, pod kolor
Opatrunek zmieniamy co trzy dni. Teraz mamy klasyczny, biały (troszkę brudny na końcu po spacerku)

Moderator: Estraven
Avian pisze:Podesłać Ci trochę wapnia dla kociąt? Irish Cal, w proszku do dosypywania do jedzonka. Może przyspieszyć zrastanie się kości.
AYO pisze:Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku ...![]()
Kot ze Shreka może mu po myszki biegać skubańcowi...
Avian pisze:Daj mi adres na pw, wyślę. Ja kupiłam moim, a to jest tak ogromne opakowanie, że do końca swiata nie zjedzą
AgaPap pisze:Biedny Frodziaszek, dobrze, że to było blisko domu i mogliście usłyszeć, że potrzebuje pomocy
Chat pisze:No nie, dlugo nie pisalam, ale tego nie moge nie skomentowac! Frodo kochany, zdrowiej!
Kto dal temu prymitywowi wiejskiemu dyplom lesnika?! Dobrze zrobiliscie, zwierzaki same sie nie wybronia.
U nas z kolei poluja...Jak widze te wszystkie luksusowe samochody terenowe przed domem, natychmiast zamykam koty. Oni maja gdzies do kogo strzelaja, byle strzelac...
JoasiaS pisze:U nas w okolicznych lasach też polują, niestety. Zawsze gdy przejeżdżam samochodem obok takich kilku głupków ustawionych w szeregu na skraju leśnej drogi i czekających na naganianą zwierzynę, głośno trąbię, żeby im wypłoszyć zwierzaki
. Patrzą za mną z wielką nienawiścią
AgaPap pisze:Mój mąż dwa lata temu został namówiony przez kolegę, który należy do koła łowieckiego, żeby się do nich przyłączył.![]()
![]()
Tam jest tak, że musisz mieć wprowadzającego i chyba przez rok jeździsz tylko jako obserwator itp. Na polowaniu był chyba ze 2-3 razy, ale mu tak marudziłam, łącznie z tym, że jakby zabił jakieś zwierzątko to gotowam jestem się rozwieść, że odpuścił sobie
shira3 pisze:Biedny frodziaszek, proszę cmoknąć biedaka od ciotki w chorą łapkę i lewe uszko. I szepnąć, że nawet z opatrunkiem jest naj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 763 gości