dorcia44 pisze:jestem ,ale ledwo ciepła ,dziś robiłam za brygadzistkę.
U Gucia ok. duża biegiem wracała z pracy bo tęskniłaa i duży w ciągu dnia wpadał do domu zobaczyć czy wszystko ok.
Zasłużyłeś Gucinku na wszystko co najlepsze

Kolorowych snów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:jestem ,ale ledwo ciepła ,dziś robiłam za brygadzistkę.
U Gucia ok. duża biegiem wracała z pracy bo tęskniłaa i duży w ciągu dnia wpadał do domu zobaczyć czy wszystko ok.
Zasłużyłeś Gucinku na wszystko co najlepsze
Ewa L. pisze:I tu muszę się nie zgodzić - pieski mają aż dwa swoje święta.
1 lipca obchodzony jest dzień kundelka a 25 października jest obchodzony dzień psa.
dorcia44 pisze:Witam cała w skowronkach bo w końcu dostałam się do jakiegoś weta.Rybka ,Krąpik ..no jakos taknie znam ,ale od jakiegoś czasu nie biorę na ciśnienie i chyba to efekt że głowa pęka.
![]()
Czyli dziś nic nie zarobię ,na fuchę polecę jutro.![]()
Szkoda bo w aptece pewnie troszkę zostawięnic to ,byle do przodu.
Czytam o naszych olimpijczykach i serce rośnie![]()
Caragh pisze:Doberek Dorciu
Ewa L. pisze:dorcia44 pisze:Witam cała w skowronkach bo w końcu dostałam się do jakiegoś weta.Rybka ,Krąpik ..no jakos taknie znam ,ale od jakiegoś czasu nie biorę na ciśnienie i chyba to efekt że głowa pęka.
![]()
Czyli dziś nic nie zarobię ,na fuchę polecę jutro.![]()
Szkoda bo w aptece pewnie troszkę zostawięnic to ,byle do przodu.
Czytam o naszych olimpijczykach i serce rośnie![]()
Witaj Dorciu!
Z ciśnieniem nie ma żartów i dobrze to wiem po sobie. Ubiegły rok wyjątkowo mnie doświadczył w tej dziedzinie i wiem juz że nie wolno dopuszczać do braku leków bo skutki bywają bardzo dotkliwe.
dorcia44 pisze:3x ,przyprawiłaś kota o zawał czy przeżył..koty tak mają ,albo uciekają albo czekają na zasadzie no chodź kundlu już ja ci pokażę
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 177 gości