Szczególne głaski dla kociastych z okazji ich święta i dla piesiowych dziewczyn też.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Fajne:)
I jak się skończyło spotkanie?
dorcia44 pisze:Dziś też już dostałam wiadomość że jest ok , bali się że Gucio będzie się chował ,uciekał ,odmówi jedzenia ,naleje ,..a tu nic .\
Guć od pierwszej chwili był ich .
Może też dla tego ze już raz u nas byli ? siedzieli z godzinę zbawiając towarzystwo,nie wiem sama ,ale oby tak dalej![]()
Zaraz lecę do roboty ,miałam mieć dziś wolne ,ale jakoś tak wyszło ze alarm i na już.
O świtku wpadł kurier z karmą ,musiałam jechać z nim do bankomatu bo kasy w domu niet ,dobrze że na tam jeszcze coś było ,ale był by wstyd![]()
odkąd zamawiam z opłatą na miejscu przywożą błyskawicznie.
mir.ka pisze:dorcia44 pisze:Dziś też już dostałam wiadomość że jest ok , bali się że Gucio będzie się chował ,uciekał ,odmówi jedzenia ,naleje ,..a tu nic .\
Guć od pierwszej chwili był ich .
Może też dla tego ze już raz u nas byli ? siedzieli z godzinę zbawiając towarzystwo,nie wiem sama ,ale oby tak dalej![]()
Zaraz lecę do roboty ,miałam mieć dziś wolne ,ale jakoś tak wyszło ze alarm i na już.
O świtku wpadł kurier z karmą ,musiałam jechać z nim do bankomatu bo kasy w domu niet ,dobrze że na tam jeszcze coś było ,ale był by wstyd![]()
odkąd zamawiam z opłatą na miejscu przywożą błyskawicznie.
Gucio mądry kociak i poznał się na domku![]()
Dorciu ta karma to z zoo+? ja tam wybieram opcję - wpłata w ciagu 14 dni po otrzymaniu, jest też szybko i wygodnie
dorcia44 pisze:Kotinko![]()
Ewa ja tłumok nawet nie wiedziałam że jest święto psaa a a a a pies mi mordę lizal
![]()
![]()
ja chcedo domciu a nie wiem o której wyjdędo dooommuuu :'(
dorcia44 pisze:jestem ,ale ledwo ciepła ,dziś robiłam za brygadzistkę.
U Gucia ok. duża biegiem wracała z pracy bo tęskniłaa i duży w ciągu dnia wpadał do domu zobaczyć czy wszystko ok.
Zasłużyłeś Gucinku na wszystko co najlepsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wix101 i 220 gości