Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 17, 2014 10:33 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Witaj Dorciu!
Szczególne głaski dla kociastych z okazji ich święta i dla piesiowych dziewczyn też. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 17, 2014 10:36 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

no tak dziś 17 :idea: :kotek:
dziękujemy :D
WSZYSTKIM KOCIASTYM I ICH SŁUGOM UNIŻONYM WSZYSTKIEGO KOCIASTEGO :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lut 17, 2014 11:42 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

zanim przejdę do świętowania dnia kota chcialam napisac, że strasznie ogromnie się ciesze z domu Gucia :)
wróciłam po tygodniu wygnani a tutaj takie wiadomości
normalnie miód na serce :)

Światowy Dzień Kota obchodzilismy kilka dni temu
a oto jego efekty :)

Kota a co to ta Kota?
i dlaczego kutwa mac nie ucieka! :mad:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdrawiamy cieplutko :)

edit
i z podłogi tez się cieszę !

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pon lut 17, 2014 12:02 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Fajne:)
I jak się skończyło spotkanie?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lut 17, 2014 12:06 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Lidka pisze:Fajne:)
I jak się skończyło spotkanie?

jak widac ;)
Kota nie uciekał
więc zdegustowany Prodziak wrócił z nami do domu ;)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pon lut 17, 2014 15:27 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:Dziś też już dostałam wiadomość że jest ok , bali się że Gucio będzie się chował ,uciekał ,odmówi jedzenia ,naleje ,..a tu nic .\
Guć od pierwszej chwili był ich .
Może też dla tego ze już raz u nas byli ? siedzieli z godzinę zbawiając towarzystwo,nie wiem sama ,ale oby tak dalej :ok:

Zaraz lecę do roboty ,miałam mieć dziś wolne ,ale jakoś tak wyszło ze alarm i na już.

O świtku wpadł kurier z karmą ,musiałam jechać z nim do bankomatu bo kasy w domu niet ,dobrze że na tam jeszcze coś było ,ale był by wstyd :oops:
odkąd zamawiam z opłatą na miejscu przywożą błyskawicznie.

Gucio mądry kociak i poznał się na domku :)
Dorciu ta karma to z zoo+? ja tam wybieram opcję - wpłata w ciagu 14 dni po otrzymaniu, jest też szybko i wygodnie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lut 17, 2014 15:45 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

3x ,przyprawiłaś kota o zawał czy przeżył :twisted: ..koty tak mają ,albo uciekają albo czekają na zasadzie no chodź kundlu już ja ci pokażę :twisted:
Amanda ,stary prypeć ,kaszlący i słaby jak zobaczy obcego kota na podwórku normalnie szczeniakiem się staje ,goni tak na złap i zagryź ,a że głucha to mogę sobie wołać :evil: ile razy już tą bez zębną paszczą chwyciła Alka (kota sąsiadki )za ogon :|

Burasię kocha bardzo ,wita się z nią ,tuli .. :1luvu:

Z podłogą na razie cisza ,ale i kabiny prysznicowej jeszcze nie kupiłam .

Gucio ,moje słodkie kociątko poczuło się jak u siebie w domu ? niech tak będzie ,niech już zawsze będzie szczęśliwy :ok:

mir.ka pisze:
dorcia44 pisze:Dziś też już dostałam wiadomość że jest ok , bali się że Gucio będzie się chował ,uciekał ,odmówi jedzenia ,naleje ,..a tu nic .\
Guć od pierwszej chwili był ich .
Może też dla tego ze już raz u nas byli ? siedzieli z godzinę zbawiając towarzystwo,nie wiem sama ,ale oby tak dalej :ok:

Zaraz lecę do roboty ,miałam mieć dziś wolne ,ale jakoś tak wyszło ze alarm i na już.

O świtku wpadł kurier z karmą ,musiałam jechać z nim do bankomatu bo kasy w domu niet ,dobrze że na tam jeszcze coś było ,ale był by wstyd :oops:
odkąd zamawiam z opłatą na miejscu przywożą błyskawicznie.

Gucio mądry kociak i poznał się na domku :)
Dorciu ta karma to z zoo+? ja tam wybieram opcję - wpłata w ciagu 14 dni po otrzymaniu, jest też szybko i wygodnie

tak ,kupuje w zooplusie ,z zaznaczeniem że opłata przy odbiorze ,praktycznie na drugi dzień mam realizację :ok:

Piorę i troszkę odpoczywam.
Dziś ciężki dzień po pracy w pracy :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 17, 2014 18:27 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorotko :1luvu:
z okazji Dnia Kota Twoim podopiecznym tymczasom życzymy wspaniałych DS :ok: :ok:
Kotinowa banda ściska każdego z osobna z Tytkiem na czele, przesyła mizianki od 5 + 2 :D

Obrazek

dla piesiulków mordek lizanie , żeby im smutno nie było, bo dnia psa ni mo :( :1luvu:
Obrazek
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon lut 17, 2014 21:08 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

I tu muszę się nie zgodzić - pieski mają aż dwa swoje święta.
1 lipca obchodzony jest dzień kundelka a 25 października jest obchodzony dzień psa. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon lut 17, 2014 21:24 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Kotinko :1luvu:

Ewa ja tłumok nawet nie wiedziałam że jest święto psa :oops: a a a a a pies mi mordę lizal :oops: :oops:
ja chcedo domciu a nie wiem o której wyjdę :cry: do dooommuuu :'(
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 17, 2014 21:30 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:Kotinko :1luvu:

Ewa ja tłumok nawet nie wiedziałam że jest święto psa :oops: a a a a a pies mi mordę lizal :oops: :oops:
ja chcedo domciu a nie wiem o której wyjdę :cry: do dooommuuu :'(

Wujcio gogle to kopalnia informacji :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon lut 17, 2014 22:54 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Cześć .
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kota :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lut 17, 2014 23:44 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

jestem ,ale ledwo ciepła ,dziś robiłam za brygadzistkę.
U Gucia ok. duża biegiem wracała z pracy bo tęskniła :wink: a i duży w ciągu dnia wpadał do domu zobaczyć czy wszystko ok.
Zasłużyłeś Gucinku na wszystko co najlepsze :piwa:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 17, 2014 23:46 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:jestem ,ale ledwo ciepła ,dziś robiłam za brygadzistkę.
U Gucia ok. duża biegiem wracała z pracy bo tęskniła :wink: a i duży w ciągu dnia wpadał do domu zobaczyć czy wszystko ok.
Zasłużyłeś Gucinku na wszystko co najlepsze :piwa:

Jak najbardziej tak :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon lut 17, 2014 23:53 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

:D
zmykam się kąpać bo zaraz padnę i nic już nie zrobię :oops:

dobrej nocki :1luvu:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]