Moderator: Estraven
Sihaja pisze:Cześć ślicznotkiJak tam Wasze święto mija?

kuba.kaczor13 pisze:
jestem aż tak przewidywalny.
Wszystkiego najkociejszego dla Ciebie Ewuniu i dla Kocic Óckich.
z wyjątkiem tego nieszczęśnika.Pocieszające jest to że mimo stanu zapalnego dziąsła zęby mnie nie bolą.Ewa L. pisze:Jestem, wróciłam, żyję.....choć z drętwą połową twarzy![]()
Tak jak myślałam zrobił mi się ropień na dziąśle przy dolnej lewej siódemce i stąd ta opuchlizna. Zostałam znieczulona, oczyszczono mi dziąsło z ropy która się tam zebrała i doktorka przepisała mi antybiotyk. W czwartek kolejna wizyta i otwieramy zęba.Trzeba go będzie wyleczyć kanałowo. Ale i tak prawie 20 lat wytrzymał.
Sprawdzono mi stan uzębienia i od zeszłego roku nie nabawiłam się nowych ubytkówz wyjątkiem tego nieszczęśnika.Pocieszające jest to że mimo stanu zapalnego dziąsła zęby mnie nie bolą.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Jestem, wróciłam, żyję.....choć z drętwą połową twarzy![]()
Tak jak myślałam zrobił mi się ropień na dziąśle przy dolnej lewej siódemce i stąd ta opuchlizna. Zostałam znieczulona, oczyszczono mi dziąsło z ropy która się tam zebrała i doktorka przepisała mi antybiotyk. W czwartek kolejna wizyta i otwieramy zęba.Trzeba go będzie wyleczyć kanałowo. Ale i tak prawie 20 lat wytrzymał.
Sprawdzono mi stan uzębienia i od zeszłego roku nie nabawiłam się nowych ubytkówz wyjątkiem tego nieszczęśnika.Pocieszające jest to że mimo stanu zapalnego dziąsła zęby mnie nie bolą.
jaka dzielna Ewcia
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Jestem, wróciłam, żyję.....choć z drętwą połową twarzy![]()
trafiłaś na fachowca![]()
jaka dzielna Ewcia
Bez względu na to jak to głupio zabrzmi ja lubię chodzić do dentysty.![]()
2 lata temu w grudniu trafiłam do mojej pani doktor z bólem zębów i podjęłam leczenie wszystkich którym było potrzebne leczenie (8 szt.)Od stycznia ubiegłego roku do marca chodziłam do niej regularnie 2 razy w tygodniu - 2 leczyłam kanałowo, reszta oczyszczenie i wypełnienie - ale się opłacało. Tak się przyzwyczaiłam że po zakończeniu leczenia zaczęło mi brakować wizyt![]()
![]()
![]()
Dzięki tej lekarce przekonałam się że nie należy się bać dentysty bo nawet leczenie kanałowe może być bezbolesne.

Ewa L. pisze:Pewnie tak. To młoda dziewczyna ok 30 lat a do tego gaduła. Ma podejście do człowieka.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości