TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 12, 2014 23:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

miko_bs pisze:No rzeczywiście, zamiast carrefoura zastałam Biedronkę, mała niespodzianka. Niestety z zakupów nici, chociaż te butschersy udało się kupić.
Na spacerze super, psiaki wylatane choć trochę, nawet Lara bawiła się z innymi. Oczywiście po powrocie Maks tylko na chwilę się położył i potem dalej dokazywał, ale to już są uroki młodych psów. Kociaki wymiziane w miarę możliwości, niestety brakowało mi jednej rzeczy: fryzjerka nie chciała mi ułożyć włosów:/Mam nadzieję, że następnym razem nadrobi stratę:)
A roboty jak zwykle mnóstwo, Justyna tylko na chwilę usiadła a tak to non stop coś miała do roboty. Dobrze że udało się psy w trójkę zabrać, jeden spacer odpadł:)

U mnie roboty zawsze duzo , mycie , przewijanie , rehabilitacja , karmienie , spacery z psami , jest co robic , ale nie narzekam , ale jest bardzo miło jak ktoś przyjdzie pomóc przy zwierzakach :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A wiesz Noemi nie widziała na twoich włosach wabika , wiec na drugi ra musisz go mieć :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lut 12, 2014 23:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:Justyś, a oni będą ją ruszać? Bo jak nie to napełniona wodą może sobie stać - zawsze będzie do umycia tyłeczków :ok: .

Raczej nie , ale jest u mnie tak mało miejsca że bym musiała za każdym razem robotnika odrywać od roboty :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 13, 2014 9:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa&Zwierzaki pisze:
Alienor pisze:Justyś, a oni będą ją ruszać? Bo jak nie to napełniona wodą może sobie stać - zawsze będzie do umycia tyłeczków :ok: .

Raczej nie , ale jest u mnie tak mało miejsca że bym musiała za każdym razem robotnika odrywać od roboty :(

Justyś, ty się sobą bardziej przejmuj niż panami fachowcami :roll: . Zresztą cały dzień i noc siedzieć nie będą więc warto mieć zapas na wszelki wypadek. A jak wypijesz jedną wodę z tych kupionych, napełnisz baniaczek wodą z wanny i będziesz miała w pokoju do podmywania :ok: . Tylko oznacz, żeby się np. nie napić z niego bezpośrednio :mrgreen: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lut 13, 2014 13:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Justyś, ty się sobą bardziej przejmuj niż panami fachowcami :roll: . Zresztą cały dzień i noc siedzieć nie będą więc warto mieć zapas na wszelki wypadek. A jak wypijesz jedną wodę z tych kupionych, napełnisz baniaczek wodą z wanny i będziesz miała w pokoju do podmywania :ok: . Tylko oznacz, żeby się np. nie napić z niego bezpośrednio :mrgreen: .

I tak zrobie , a niech mi robotnik bedzie fikać to poszczuje Maksem :wink: :mrgreen:

A o 12 tej zawiozłam do weta na usuniecie zebów Szłapusia , dziadzio moje kochane a tez przy okazji i Karolka miała obciete zobole bo z nie sie robi królik szablozebny :twisted:

Bartuś mi sie rozbiegunkował i mamy co chwile kąpiele a nie lubi tego oj nie :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 13, 2014 22:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Szłapus juz w domu , jest bardzo obolały ale to jest normalne po usuwaniu zębów i mimo podania srodków przeciw bólowych , miał też pobrana krew i jutro będą wyniki , wenflonu na razie mam nie wyjmować ...

Gajeczka dostała dzis kolejna dawkę antybiotyku i jest coraz lepiej :)

A Bartuś mi przed chwilka wymiotował , mam nadzieje ze to nic poważnego , ale sie niepokoje bo od kilku godzin meczy go biegunka , teraz biega ale też nie dostanie nic jeść , mam leki i mam nadzieje że pomogą ...

Jest mi dzis tak poprostu przykro , bo na jednym z wątków nowicjuszce cos tam podpowiedziałam , a za to otrzymałam pw z pretensjami :(, wiec lepiej jest siedzieć cicho i nie wychylać sie bo potem można dostać niemile pw ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 13, 2014 22:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Za zwierzaki :ok:
i za Ciebie :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lut 13, 2014 22:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Caragh pisze:Za zwierzaki :ok:
i za Ciebie :ok:

Dzięki Moniu :ok:
Wiesz tak mi smutno tez dlatego że kilka dni temu została potrącona koło mojego boksu na rower staruszka [*] i obawiam sie czy to nie ta pani którą znałam a ona miała niedużego pieska i jesli to ona co z nim, a tez umarła pani u mnie w bloku a tam był kot i co z nim sie stanie a ja przecież już nie mogę nic do siebie wziąć :(:(:( Na kwarantanne on sie nie nadaje bo on codziennie musi wychodzić na dwór , ech to wszystko mnie przytłacza , dobija :cry: bez sensu to wszystko :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 15, 2014 11:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob lut 15, 2014 21:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Caragh pisze::evil: Prezent :evil: :evil: Było pluszaka kupić :evil:
http://tablica.pl/oferta/nieudany-preze ... 6256f96c11

Niestety , nadal zwierze jest u nas traktowane jak rzecz , niedawno natrafiłam na ogłoszenie tez na Tablicy że chcą sprzedać kucyka bo to tz był prezent a dzieciom sie juz znudził , i taka myśl mi sie zawsze nasuwa czy jak rodzice będą juz starzy czy tz sie nie znudzą i nie trafi do domu starców :?

A z dobrych wieści :
Szłapuś jak na jego wik ma dobre wyniki krwi :)

A Matyldzia tez nie najgorzej sie czuje :)

A tez beda fotki Sarci , pamięta ją jeszcze ktoś :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 15, 2014 21:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

A tak na zakończenie dnia parę zdjęć przesłanych z domku Zoji:) Teraz tylko nie wiem czy to jeszcze pies czy już kot:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob lut 15, 2014 21:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

miko_bs pisze:A tak na zakończenie dnia parę zdjęć przesłanych z domku Zoji:) Teraz tylko nie wiem czy to jeszcze pies czy już kot:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wspaniala! :mrgreen: Widac ze Jej bardzo dobrze w domku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Sob lut 15, 2014 22:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987 pisze:
miko_bs pisze:A tak na zakończenie dnia parę zdjęć przesłanych z domku Zoji:) Teraz tylko nie wiem czy to jeszcze pies czy już kot:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wspaniala! :mrgreen: Widac ze Jej bardzo dobrze w domku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

miko_bs dzieki za wstawianie fotek Zoji :1luvu: :ok:
A fakt , jej sie udało i to bardzo :ok: , lepszego domku nie można było sobie wymarzyć , prawdziwa szczęściara z niej i z tego szczęścia poprzewracało sie jej w główce i nie wie czy jest psem czy kotem i chyba mysli że jest psokotem :wink: , nowa odmiana tyska :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 16, 2014 9:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Justa&Zwierzaki pisze:Wspaniala! :mrgreen: Widac ze Jej bardzo dobrze w domku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
miko_bs dzieki za wstawianie fotek Zoji :1luvu: :ok:
A fakt , jej sie udało i to bardzo :ok: , lepszego domku nie można było sobie wymarzyć , prawdziwa szczęściara z niej i z tego szczęścia poprzewracało sie jej w główce i nie wie czy jest psem czy kotem i chyba mysli że jest psokotem :wink: , nowa odmiana tyska :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:
Fifi [*] 14.07.2011

meg80

Od: Śro lut 06, 2013 21:08

Post » Nie lut 16, 2014 18:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Jutro dzień kota a moje koty beda miały mega stres :evil: :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 16, 2014 19:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

To już od jutra brak łazienki? :?
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]