Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcellina pisze:Ocieram Twoje łzy. Nie wiem, jak nasze trzy koty zniosłyby taką rozłąkę. Dlatego rozumiem Ogonkówny. Zagłosuję na Kostka. Mimo, że go już nie ma. I tak Jest. Całą kocią osobistością. Panowie Kotowie przesyłają do zobaczenia znów
Justa&Zwierzaki pisze:Też przytulam , i wiem co czujesz , wiem jak to boli i o tych których kochamy nigdy nie zapomnimy , nigdy , jak u mnie np :
Umarł we wrześniu 2012r Pedrunio [*] , walczył z 4 koniczynowym porażeniem a w tym samym czasie urodził sie Maksiu który do mnie trafił jako 9 mieś szczenie ze złamanym kręgosłupem , one sie nie znały a mają tak wiele podobnych zachowań , i nawet wielkość i waga podobna ...
Pako pisze:A może ktoś chce "zajączka" w kolorze burego kociego futerka, wczoraj zgarnęłam takiego cudaka z osiedla, miałczał i płakał i wołał, i biegł za ludźmi, mało go nie zadeptaliChudy strasznie
Thorkatt pisze:"Bury zajączek" wychudzony jak Kostek, lgnie do człowieka jak Kostek, apetyt jak Kostek - może Kostek[*]wskazał mu drogę.
Thorkatt pisze:Kostek właśnie zdobyl tytul Mistera miau luty 2014 "Koci przyjaciel"
Wypłakałam już ten sukces, teraz swoją nagrodę rzeczową przeznaczamy na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=160875&p=10466783#p10466783
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], JamesEmbet i 66 gości